Rareş Bogdan mătură cu premierul desemnat: „Acum mă duc la Guvern. Ce face Cîţu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL”

Europarlamentul PNL Rareş Bogdan a avut, joi, o reacţie vehementă după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat.

12 mart. 2020, 16:27
Rareş Bogdan mătură cu premierul desemnat: „Acum mă duc la Guvern. Ce face Cîţu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL”

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, afirmă, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, că este „absolut inadmisibil să te joci, să faci jocuri politice”. „Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”, a spus Rareş Bogdan.

Surpriză uriaşă, cine va fi VIITORUL PREMIER desemnat de Klaus Iohannis

„Absolut inadmisibil să te joci, să faci jocuri politice. Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”, a spus Rareş Bogdan, la Digi Fm.

Prim vicepreşedintele PNL a precizat că este în drum spre Guvern, spre Ludovic Orban. „Este inadmisibil, dacă ei vor să-şi bată joc de cariera lor, să-şi bată joc de ei, dar nu de o ţară şi nu de un partid. PNL nu merită să i se întâmple aşa ceva”, a mai spus Bogdan.

Europarlamentarul liberal a mai afirmat că „ce face Florin Cîţu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL”. Florn Cîţu şi-a anunţat retragerea, cu puţin timp înainte de votul de învestitură programat în Parlament.

Rareș Bogdan susţine că o eventuală înţelegere între Ludovic Orban şi Florin Cîţu este absurdă, deşi a recunoscut că a auzit astfel de scenarii.

„Ludovic Orban este președintele partidului, nimeni nu-l contestă pe Ludovic Orban, are statura necesară pentru a conduce PNL și este un lider de necontestat în PNL. Nu vreau să cred că au existat astfel de jocuri! Exclud această posibilitate. Am auzit-o, dar nu cred în ea. Nu te joci cu o țară, când la granița ta se află sute de mii de români care vor să se repatrieze. Nu te joci cu o țară care are nevoie de un guvern stabil. Nu te joci cu o țară decât dacă ești inconștient și nu înțelegi istoria acestei țări și nu-ți pasă deloc de România și nu-ți pasă deloc de români, pur și simplu îți bați joc și faci ceva pe destinul unor oameni!” – a comentat supărat Rareș Bogdan. „N-a căzut în Parlament, este o rușine absolută, iar istoria ne va judeca și cetățenii României ne vor taxa”, a adăugat Rareș Bogdan.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, prima reacţie după retragerea lui Florin Cîţu: „Un gest pe care îl respect. Convoc consultări cu partidele”