Rareş Bogdan neagă intenţia liberalilor de a-l schimba pe Ciucă cu Bode: „Este o prostie cruntă! Sunt încercări de destabilizare a PNL şi a guvernării”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a comentat informaţiile apărute în spaţiul public conform cărora mai mulţi lideri liberali ar plănui o înlocuire a lui Nicolae Ciucă cu Lucian Bode lpe postul de premier.

10 sept. 2022, 08:48
Rareş Bogdan neagă intenţia liberalilor de a-l schimba pe Ciucă cu Bode: „Este o prostie cruntă! Sunt încercări de destabilizare a PNL şi a guvernării”

Rareş Bogdan a negat categoric această variantă şi a declarat că liderii PNL sunt mai uniţi ca niciodată, iar aceste informaţii apărute în presă sunt doar încercări de destabilizare a liberalilor şi a guvernării.

„Este o prostie cruntă! Nu se pune problema! Sunt încercări de destabilizare la vârful Partidului Național Liberal.

Nu există fricțiuni, în momentul ăsta, absolut deloc și nimeni nu s-a gândit măcar. Este o construcție falsă, de la cap la coadă. Face parte din încercarea de destabilizare a PNL și a guvernării.

Nu are pic de adevăr, nici măcar 1%. Nicolae Ciucă rămâne premier, Lucian – ministru de Interne și secretar general. Nu e niciun conflict nici cu mine, nici cu Dan Motreanu, nici cu Iulian (Dumitrescu – n.r.). Suntem mai uniți ca niciodată!”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan.

În urmă cu trei zile, Răzvan Chiruță, redactor-șef PressHub, a afirmat, pe Facebook, că, potrivit surselor sale, Nicolae Ciucă ar urma să fie înlocuit cu Lucian Bode.

Citeşte şi: Florin Cîțu îi ia la întrebări pe PSD-iști. Deficitul lunii iulie este de 3.2 miliarde lei: ”Unde sunt banii?”

„Tot mai multe surse indică faptul că Nicolae Ciucă urmează să fie schimbat din funcția de premier.

Liberalii ar fi nemulțumiți de prestațiile lui publice, de faptul că nu face față în tot mai desele răfuieli cu PSD – e clar că Ciolacu conduce detașat ostilitățile, că nu a reușit să se impună în guvern.

La înaintare va fi scos Lucian Bode, actual ministrul de Interne, despre care se spune că a căpătat tot mai multă putere în PNL. Și care deja se comportă ca un șef cu colegii lui liberali.

Nu mi-e clar încă dacă Ciucă va fi schimbat și din poziția de președinte al PNL.

Să vedem!”, a afirmat Chiruță.

Citeşte şi: Ion Iliescu şi-a luat adio şi de la Regina Elisabeta a II-a. „A contribuit la aderarea noastră la UE și la NATO”. Monarhul era cu doar patru ani mai mare decât preşedintele nostru