Rareş Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran, dar îl asigură că ar trebui să doarmă cu pistolul sub cap

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a salutat anunţul de intrare în politică făcut de Moise Guran, dar l-a sfătuit să aibă încredere doar în cititorii, în fanii săi şi în alegători.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 13:02
Rareş Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran, dar îl asigură că ar trebui să doarmă cu pistolul sub cap

„Mă bucură intrarea în politică a lui Moise Guran, a făcut presă de calitate. Salut intrarea lui în politică. (…). Îmi permit să îi dau un sfat cu prietenie şi simpatie: să ştie că în politică sunt mai mulţi crocodili decât în presă. Dacă a crezut că a văzut totul în presă şi că atacurile din presă au fost usturătoare, îl asigur că aici trebuie să doarmă cu pistolul sub cap pentru că situaţia e mult mai dură. Uneori poţi primi loviturile de lângă tine. Să nu aibă încredere decât în cititorii săi, în fanii săi, în alegători! Atât. În rest, în nimeni”, a spus Rareş Bogdan, într-o intervenţie telefonică la Digi24.

Moise Guran a participat, miercuri seară, la ședința Biroului Național al USR şi şi-a exprimat intenția de a se înscrie în partid, renunțând la meseria de jurnalist.

„Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară”, a anunțat Moise Guran

 

Citeşte şi: Cutremur în politică. Moise Guran: „Voi candida la prezidenţiale dacă mi se propune”. Primul atac la PNL


loading...