Rareş Bogdan: Undeva la 36% din populaţie mai susţine restricţiile. Este tragic pentru un partid

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a precizat la Digi24 faptul că prelungirea stării de alertă reprezintă o măsură care poate dăuna din punct de vedere electoral PNL-ului. Politicianul a adăugat faptul că Klaus Iohannis a ales această cale având "voturi” și "responsabilitate”.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 18:16
Rareş Bogdan: Undeva la 36% din populaţie mai susţine restricţiile. Este tragic pentru un partid

Conform prim-vicepreşedintelui susţinerea partidului era de 93% în momentul decretării stării de urgegnţă, iar în prezent aceasta a ajuns la 36%.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, după ce Iohannis a anunţat că se prelungeşte starea de alertă:”Sunt la Bruxelles şi alaltăieri nu am avut unde să mănânc”

„Daca situatia s-ar pune asa, cand s-a decretat starea de urgenta sustinerea era de 93%, dupa o luna era 68% sustinere, cand s-a instituit stare de alerta sustinerea era doar 48% si azi sustinerea este sub 40%, undeva la 36%. Un partid poate pierde voturi, poate fi tragic pentru partid” , a răspuns Rareş Bogdan în momemntul în care a fost întrebat dacă PNL pierde voturi prin aceste măsuri.

„Eu ma astept la foarte multa responsabilitate si de la stanga esichierului politic. Avem cateva cazuri triste ca Israelul, unde dupa ce s-au deschis gradinitele si scolile, la doua saptamani a fost nevoie sa le inchida la loc (…) Intre responsabilitate si voturi, presedintele a ales responsabilitatea. E frumos ce a zis dl Ponta, ca fiecare sa fie responsabil…eu mizez pe faptul ca cei care nu inteleg trebuie sa primeasca reglementari suplimentare”, a zis Rareș Bogdan.