Rareş Bogdan: „Vorbeam cu vecinul meu Gigi Becali şi mă ruga să facem ceva să nu mai plece oamenii ăştia în străinătate”

Prim vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost miercuri prezent la evenimentul de lansare a programului "Reclădim România", desfăşurat la Clubul Diplomaţilor, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a mai multor miniştri importanţi. Europarlamentarul a acordat un interviu în exclusivitate postului România TV, în care a vorbit despre viziunea partidului pe care îl reprezintă în ce priveşte relansarea economiei româneşti.

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 17:03
Rareş Bogdan: „Vorbeam cu vecinul meu Gigi Becali şi mă ruga să facem ceva să nu mai plece oamenii ăştia în străinătate”

Rareș Bogdan a fost surprins, în plină stare de alertă și în timp ce numărul de cazuri de coronavirus a crescut alarmant, în timp ce petrecea la ziua fiicei sale, într-un restaurant. Liderul liberal a declarat că petrecerea din restaurant a fost una cu puțini invitați, nu cu 100, cum s-a scris. Miercuri seara, la România TV, europarlamentarul PNL a ținut să ironizeze ceea ce s-a întâmplat.

„Țin masca și în pat. Dorm cu ea. Ați văzut ce s-a scris, numărul de cazuri a crescut.”, a declarat fostul jurnalist, la Clubul Diplomaților, acolo unde guvernul PNL și-a prezentat planul de relansare economică

„Unul dintre cele mai triste momente din ultimii 2-3 ani, pentru mine, a fost când am văzut românii plecând in strainatate, in conditii foarte grele, riscandu-şi viata si am zis ca daca politicienii romani vor reusi sa opreasca acest exod in urmatorii 10 ani, avem sansa renasterii.

Ati vazut cat de clar si optimist a fost astazi preşedintele si toate fortele politice ar trebui sa se alature acestei viziuni. Vorbeam cu vecinul meu Gigi Becali si imi spunea ca si lui ii vine sa planga si imi spunea sa facem ceva, sa ii ajutam pe oamenii astia sa nu mai plece.

PNL aduce bani europeni, face spitale regionale, face autostrazi, pentru ca daca nu avem aceste legaturi… Dupa 100 de ani noi nu am reusit sa unim cele regiuni ale României.

Va trebui in primul rand sa ajutam oamenii din sectorul privat. Conditiile din corporatii sa creasca, odata cu firmele romanesti, dar trebuie stimulat, sprijinit capitalul romanesc.”, spune Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Violeta Alexandru: „Cu siguranţă vor creşte pensiile, aşa încât să poată fi susţinute şi să poată fi plătite la timp”