Surpriză uriaşă pe lista concurenţilor de la America Express. Ce pereche din tabăra Pro TV va participa în show-ul de la Antena 1

Antena 1 dă o lovitură televiziunii rivale, prin emisiunea America Express. Una dintre echipele care vor participa la viitoarea ediţie este formată din Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca- simbol al Pro Tv.

14 mai 2023, 08:54
Surpriză uriaşă pe lista concurenţilor de la America Express. Ce pereche din tabăra Pro TV va participa în show-ul de la Antena 1

Una dintre echipele care vor participa la viitoarea ediţie de la  America Express este formată din Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca, celebra prezentatoare de la Pro tv, conform TV Mania.

Este o importantă lovitură de imagine dată de Antena 1, în dauna televiziunii rivale.

Citeşte şi Marea finală Eurovision 2023 a fost câștigată de Suedia! Loreen duce trofeul acasă pentru a doua oară

Alexia Eram în vârstă de 22 de ani este un influencer de referință, iar Aris Eram +19 ani este student la Barcelona. Cum emisiunea se va filma în America Latină, ris va avea un avantaj, peste tot vorbindu-se limba spaniolă.

Şi Aalexia vine cu un plus. Iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, a concurat la „Asia Express – Drumul comorilor”, sezonul difuzat în 2020, atunci când a făcut echipă cu Alex Velea. Aastfel că va fi familiarizată cu toate culisele unui astfel de show.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă laşi pasta de dinţi fără capac. Avertismentul medicilor dentişti

Producătorii emisiunii de la Antena 1 au confirmat că şi viitorul sezon al concursului va fi tot America Express şi au explicat de ce emisiunea nu se va filma niciodată pe continentul african.

„Următorul sezon va fi tot America Express. Sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina. S-ar putea să se mai schimbe, dar cam astea ar fi. Nu se va filma niciodată în Africa, pentru că ne-ar fi imposibil să acoperim orele de filmare. Sunt multe locuri în care nu există şosele, se pune problema cum ajungi dintr-o parte în alta. ar fi prea complicat”, a dezvăluit producătorul Mona Segall, în podcastul lui Mihai Morar.