Rareș Trufea, adolescentul minune care i-a îngenuncheat pe jurații de la Românii au Talent 2021. Drumul de la anonimat la revelație muzicală

Rareș Trufea, băiatul de 16 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la Românii au Talent 2021, și-a descoperit capacitățile muzicale la vârsta fragedă de 6 ani.

14 mai 2021, 17:52
Rareș Trufea, adolescentul minune care i-a îngenuncheat pe jurații de la Românii au Talent 2021. Drumul de la anonimat la revelație muzicală
sursa foto: Facebook

Rareș Trufea este adolescentul minune, în vârstă de 16 ani, care a trecut în semifinala Românii au Talent 2021, după ce i-a impresionat pe jurați cu vocea sa impecabilă. Băiatul și-a descoperit capacitățile muzicale deosebite la vârsta de doar 6 ani, când tatăl său a bătut cu lingura într-un pahar de sticlă, iar copilul a ghicit, după ureche, nota muzicală.

Rareș Trufea a făcut o prestație impresionantă în cadrul emisiunii Românii au talent 2021, sezonul 11, iar juriul i-au acordat și al doilea Golden Buzz. Prezentatorii show-lui, Smiley și Pavel Bartoș au rămas cu gura căscată după ce băiatul a făcut un show demn de ținut minte pe scena îndrăgitulului concurs.

Adolescenetul de numai 16 ani știe chiar să cânte și la pian, un instrument pe care a început să-l studieze în clasa a doua, după e tatăl său i-a luat un pian electric.

Rareș Trufea este într-adevăr un solist care iese în evidență mai ales datorită capacității sale de a transmite foarte multă emoție atunci când este pe scenă, prin intermediul pieselor pe care le cântă.

Românii au Talent 2021. Andra: „Ești din lumea mea. Este musai să vii în semifinală”

Băiatul a interpretat cu o sensibilitate aparte, atât la pian cât și vocal, piesa „Jealous”, o prestație care a convins publicul și juriul că adolescentul este un artist minunat care merită toată aprecierea, notează Libertatea.

„Vocea ta sună impecabil. Ești perfect. Jos pălăria. Ai primit butonul auriu de la Pavel și Smiley. Ești mare”, a declarat Andi Moisescu.

Românii au Talent 2021
Românii au Talent 2021

Andra a fost extrem de emoționată de vocea adolescentului Rareș Trufea, cu al cărui talent precoce a rezonat profund, de aceea artista a decis fără nicio o urmă de îndoială că locul adolescentului este în semifinală.

„Mi-e greu să mai spun ceva. Nu îmi vine să cred că la 16 ani poti să cânți atât de bine. Ești din lumea mea. Ai atins punctul meu sensibil. Este musai să vii în semifinală”, a spus Andra.

Laudele au continuat să vină din partea juriului de artiști. Smiley a apeciat în special faptul că băiatul știe să cânte și la pian.

„Te-ai exprimat foarte bine la pian. Să dea Dumnezeu să rămâi așa și mă bucur că ai venit”, a afirmat Smiley.