Răsfaţ şi relaxare. Idei simple şi accesibile

A fost zi lunga, o saptamana grea si simti nevoia sa te relaxezi. Ai nevoie de cateva idei pentru a te rasfata si a te reincarca cu energie pozitiva. Iata cateva moduri convenabile si sanatoase prin care iti destinzi trupul si mintea.

17 apr. 2015, 05:31
Răsfaţ şi relaxare. Idei simple şi accesibile

Plantele si ierburile aromatice au fost folosite timp de secole, iar aromaterapia pare a fi foarte benefica. Simpla inhalare a unor mirosuri placute poate creste buna dispozitie. In plus, uleiurile esentiale au efecte pozitive asupra corpului si la nivel mental.

Mainile tale sunt tot timpul ocupate si este momentul sa-ti faci manichiura. Iti poti acorda cateva clipe acasa, dar de ce sa nu te rasfeti la salon. Te relaxezi, iti creste increderea in propria persoana si scapi de stres.

Cu un gust dulce, bogat si delicios, ciocolata neagra ofera satisfactie dar beneficiile nu se opresc aici. Un patratel de ciocolata neagra scade tensiunea arteriala, creste fluxul sanguin si colesterolul bun.

Scapi de stres, iti imbunatatesti starea generala de sanatate prin simplul gest de a rade sau a zambi. Doar prin anticiparea unui moment ce implica amuzamentul pare sa scada nivelul de stres.

Fa o schimbare si alege un fruct exotic data viitoare cand mergi la cumparaturi.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi Trucuri eficiente ca să fii în formă la prima oră