Răsfăț TOTAL cu aceste 3 deserturi delicioase! Demențial de bune și ideale pentru siluetă

Desertul nu este o excepție, ci un deliciu absolut firesc într-o dietă echilibrată. Iată trei preparate dulci și savuroase care au grijă de bunăstarea și silueta ta.

17 ian. 2022, 23:49
Răsfăț TOTAL cu aceste 3 deserturi delicioase! Demențial de bune și ideale pentru siluetă

Desertul nu trebuie să fie neapărat un inamic în dietele de slăbit. O gustare dulce, preparată în casă din ingrediente sănătoase și puternic aromate este o adevărată plăcere pe care nimeni nu ar trebui să și-o refuze.

Rețetă delicioasă de tort de mălai. Metoda prin care poți face cel mai bun desert a devenit virală pe rețelele de socializare!

Prajitură în cană cu unt de arahide

Tot ce ai nevoie pentru acest desert sunt 2 linguri cu faina de orez brun
1/2 lingurita cu praf de copt, 1 ou, 1 lingurita si jumatate cu ulei de cocos topit, 2 linguri cu lapte de migdale, 1 linguriță cu vanilie, 2 linguri cu miere topită sau sirop de arțar, 2 linguri cu unt de arahide
1 lingură cu fulgi de ciocolată.

Ingredientele uscate se combină într-un bol mare, folosind telul. Făina se amestecă cu praful de copt, apoi se adaugă celelalte ingrediente, cu excepția fulgilor de ciocolată. Aluatul se toarnă într-o cană mare termorezistentă, iar deasupra se presară fulgii de ciocolată, care vor da un aspect minunat prăjiturii.

Pune cana în cuptorul cu microunde și setează la putere maximă pentru 2-3 minute. Scoate prăjitura în cană și las-o la răcit înainte de a o servi.

Sorbet din caramele cu unt de migdale

Pentru acest delicios sorbet vei avea nevoie de 1/2 cană cu unt de migdale, 2 linguri si jumătate cu ulei de cocos sau unt de cocos. Poți adăuga opțional: 2 linguri cu îndulcitor lichid sau câteva picături de extract de arțar, sau miere.

Untul de migdale și uleiul sau untul de cocos se amestecă până când preparatul devine lichid. Adaugă îndulcitorul preferat și pune compoziția în forme de înghețată la congelator pentru câteva ore.

Gofre cu mălai

Pentru a prepara acest desert sățios, ai nevoie de 1 cană cu faină de ovăz, spelta sau făină integrală de grâu, 1 cană cu mălai, 1 linguriță și jumătate cu praf de copt, un praf de sare, 2 căni cu iaurt integral sau lapte bătut, 3 ouă mari, 1 lingură cu sirop de arțar sau miere, 6 linguri cu unt nesărat, topit.

Aparatul sau forma pentru gofre trebuie mai întâi preîncălzită la temperatură maximă. Făina, mălaiul, praful de copt și sarea se amestecă într-un casstron mare. Iaurtul, ouăle, siropul de arțar și untul topit se pun într-un blender sau se amestecă cu mixerul de bucătărie într-un bol.

Cuşma lui Guguţă, reţeta care face furori printre gospodine. Trucurile Jamilei pentru un desert excepţional. VIDEO

Pasta obținută se toarnă peste compoziția uscată și se amestecă bine. Forma de vafe se unge cu ulei, iar un sfert de cană se toarnă în centru. Închide aparatul de gofre și așteaptă până când aluatul este copt. Poți servi cu fructe, sirop de arțar sau miere.