Răspunsul Cristianei Anghel prentru Funeriu: Îi urez lui şi familiei atâta sănătate cât adevăr spune

Cristiana Anghel răspunde acuzaţiilor formulate de către Daniel Funeriu cu privire la presupusele favoruri personale pe care învăţătoarea i le-ar fi cerut fostului ministru în urmă cu doi ani prin parafrazarea unui mesaj transmis în trecut de către Traian Băsescu. "I-am urat, atât dumnealui, cât şi familiei sale, tot atâta sănătate, cât adevar spune", afirmă senatoarea PC.

RomaniaTV.net
25 apr. 2013, 09:02
Răspunsul Cristianei Anghel prentru Funeriu: Îi urez lui şi familiei atâta sănătate cât adevăr spune

„I-am trimis un mesaj domnului Funeriu şi, citându-l pe cineva drag inimii sale, i-am urat, atât dumnealui, cât şi familiei sale, tot atâta sănătate, cât adevar spune”, a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, Cristiana Anghel.

Fostul ministru al Educaţiei a declarat că, în urmă cu doi ani, după ce a ieşit din greva foamei, învăţătoarea grevistă i-a solicitat mai multe favoruri de natură personală. Pe listă se afla inclusiv un post pentru fiica ei.

„Cu pompă, cu presă, învăţătoarea grevistă vine la minister. Eu am acţionat instituţional, am primit-o pe doamna Anghel care a facut câteva propuneri care nu puteau să fie soluţionate. În aceeaşi discuţie mi-a cerut o serie de lucruri de factură personală. Cerea favoruri care erau dincolo de sfera în care puteam să acţionez. Mi-a spus că dorea o soluţionare cu post pentru fiica ei”,a declarat Funeriu la Nasul Tv.Consilierul prezidenţial a spus că a refuzat-o categoric pe Cristiana Anghel, însă toate acele favoruri i-au fost acordate ulterior de guvernarea USL.

„Mi-a cerut în mare ceea ce a obţinut acum. Eu i-am spus foarte clar că obligaţia mea ca ministru este sa rezolv cererile individuale atunci când împotriva cuiva s-a facut un abuz”, a precizat Funeriu.

Fostul ministru a mai spus că, după refuzul iniţial, Cristiana Anghel i-a trimis mai multe sms-uri în care insista ca ministrul să-i rezolve problemele personale.