Răspunsul liderului PMP, la criticile din partid: Este exclus să continuăm fără Elena Udrea

Elena Udrea a fost atacată de mai mulţi membri ai PMP după alegerile europarlamentare, însă mesajul cu care liderul partidului, Eugen Tomac, a ieşit după şedinţa de vineri a fost acela că proiectul PMP nu poate continua fără Elena Udrea.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 13:39
Răspunsul liderului PMP, la criticile din partid: Este exclus să continuăm fără Elena Udrea

„Nu, este exclus. Doamna Udrea este un lider important al partidului şi noi ne-am asumat foarte clar poziţia şi toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bine-veniţi în PMP”, a spus Eugen Tomac, citat de Agerpres.

Tomac a mai spus că Udrea a fost prezentă la şedinţa Colegiului Naţional al PMP şi a infirmat că aceasta ar fi fost criticată.

„A fost prezentă şi doamna ministru Elena Udrea, au fost prezenţi toţi preşedinţii organizaţiilor judeţene şi parlamentarii PMP. S-a discutat despre succesul Mişcării Populare. Obiectivul nostru a fost să facem faţă acestei competiţii. A fost o competiţie extrem de delicată, un partid care a plecat la drum fără structuri în toate judeţele, cu confruntări politice, şi noi ne-am asumat această strategie pe care am avut-o în campania electorală.

Uitându-ne la ceea ce s-a întâmplat la PNL şi PDL, inclusiv la celelalte partide care se revendică a fi de centru-dreapta, considerăm că este un rezultat bun. Şi, am plecat de la această analiză, ne-am validat ca şi partid politic, pentru că am primit suportul cetăţenilor pentru a ne trimite doi colegi în Parlamentul European’, a spus preşedintele PMP.

Theodor Paleologu a declarat, vineri, că rezultatul obţinut de PMP la alegerile europarlamentare este un „dezastru”. Mai mult, acesta a arătat că nu este de acord ca „persoanele asociate” acestui dezastru, dar şi „fanaticii” să se regăsească în viitoarea conducere a partidului. „Râd şi curcile de cei care vorbesc de o mare victorie”, a spus Paleologu, făcând trimitere la Elena Udrea.

Theodor Paleologu, CRITICI DURE: Rezultatul PMP, un DEZASTRU. Râd şi curcile de cei care vorbesc de victorie

Şi Daniel Funeriu a atacat-o pe Elena Udrea, spunând că „vinovaţii pentru scorul PMP sunt toţi cei de pe afiş”. 

Funeriu o atacă DUR pe Elena Udrea după EŞECUL PMP de la EUROPARLAMENTARE 2014: Vinovaţi sunt cei de pe afiş


loading...