Theodor Paleologu, CRITICI DURE: Rezultatul PMP, un DEZASTRU. Râd şi curcile de cei care vorbesc de victorie

Theodor Paleologu, deputat şi membru PMP, consideră ca rezultatul obţinut de partid la alegerile europarlamentare este un "dezastru" şi  se opune ca "persoanele asociate" acestui dezastru şi "fanaticii" să fie în viitoarea conducere a partidului. "Râd şi curcile de cei care vorbesc de o mare victorie", spune Paleologu, făcând trimitere la Elena Udrea.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 08:24
Theodor Paleologu, CRITICI DURE: Rezultatul PMP, un DEZASTRU. Râd şi curcile de cei care vorbesc de victorie

Theodor Paleologu spune că „e foarte important ca viitorul preşedinte al PMP, viitoarea conducere a PMP să fie capabilă de negociere cu PDL şi PNL”.

Adică să nu fie o persoană care respinge practic orice fel de asociere. Şi ar fi necesar să fie o persoană totodată care să schimbe radical, dar radical imaginea creată în ultimele luni. (…) Nu este de conceput ca persoanele asociate dezastrului electoral să fie în conducere sau să conducă efectiv partidul. Asta e o primă chestiune. A doua problemă este să nu fie un fanatic, adică o persoană care respinge orice fel de posibilitate de înţelegere cu alte partide. Eu nu cred că fanii sunt foarte utili în politică„, a declarat Paleologu, la RFI.

SCENARII pentru prezidenţiale: PMP, singur în cursa pentru Cotroceni. Cine vor fi candidaţii PDL-PNL şi PSD

Mai mult, Theodor Paleologu îi critică pe colegii săi din PMP, care au transformat eşecul de la alegerile europene într-o mare victorie.

Mulţi dintre colegii mei din PMP au început încă din seara alegerilor să spună că e o mare victorie, că este singurul partid de dreapta care a progresat şi alte baliverne de astea de care râd şi curcile, este de un comic nemaipomenit! Întâi am râs de m-am prăpădit văzând şi auzind aceste lucruri, după care mi-am dat seama că e un caz colectiv de orbire, iar mesajul pe care-l transmit asemenea declaraţii este dezastruos din punct de vedere politic, pentru că electoratul percepe acest lucru ca pe o sfidare sau ca pe o incapacitate funciară de a recunoaşte realitatea„.

Şedinţă la PMP. Partidul lui Băsescu decide strategia după eşecul de la alegeri

În ceea ce priveşte campania electorală, Paleologu a catalagat-o drept „ineficientă şi chiar contraproductivă, cum e afişul acela cu Ridicăm România”.

Nu ştiu cine a putut să facă un afiş atât de prost! Întâi, când am văzut afişul respectiv pe Internet, am crezut că este o glumă a adversarilor, pentru că e foarte caraghios. E ca un afiş de film, un fel de co-producţie Hollywood şi Mosfilm, cu tenta asta de realism-socialism în fundal, cu batoza, cu macaralele şi aşa mai departe. E comic”, a arătat deputatul.