Răspunsul lui Carla’s Dreams după ce presa i-a dezvăluit chipul. Cum a apărut la show-ul X Factor

Carla’s Dreams, noul membru al juriului „X Factor”, a atras atenția din prima ediție a noului sezon, care difuzată la Antena 1.

10 sept. 2016, 14:28

Deşi toată lumea a văzut cum arată băieţii de la Carla’s Dreams fără măşti, vineri seara, solistul care face parte din juriul X-Factor, a avut grijă de identitatea lui. Potrivit click.ro, el a decis ca pentru fiecare ediţie a concursului muzical de la Antena 1 să-şi schimbe „înfăţişarea”.

Citeşte şi Carla’s Dreams despre secretul identităţii: „Ne-am gândit la riscul de a fi demascaţi, avem un plan B pentru acest caz”

Noul jurat a afișat de-a lungul filmărilor pentru noul sezon modele variate de picturi cu care își acoperă chipul. Așa se face că acesta a purtat un alt machiaj în fiecare zi de filmare a audițiilor.

E nevoie de aproximativ o oră astfel încât chipul său să fie acoperit de culoare sau de numai 30 de minute dacă artistul își face singur machiajul. Pe de altă parte, juratului de la „X Factor” îi ia 10 minute pentru a scăpa de „mască”. Produsele pe care le folosește sunt bio, profesionale și nu afectează tenul.