Răsturnare uriașă de situație în procesul Andreei Podărescu! Cum a reușit vedeta să scape de executarea silită

Procesul în care este implicată Andreea Podărescu a luat o turnură cu totul neașteptată. Vedeta s-a prezentat în fața instanței cu mai multe dovezi care au schimbat cu totul percepția aspra situației. Iată cum a reușit să scape de executarea silită.

22 mai 2023, 18:06
Răsturnare uriașă de situație în procesul Andreei Podărescu! Cum a reușit vedeta să scape de executarea silită
Andreea Podărescu a schimbat percepția

În luna ianuarie a anului trecut, Andreea Podărescu era dată în judecată de către tatăl copilului ei. Totul a pornit de la faptul că a fost semnat un contract pentru celule stem, pe care cei doi nu l-ar fi achitat. La momentul respectiv, Andreea Podărescu afirma ce fostul soț este cel care a insistat să fie făcută procedura, aadar el ar trebui să fie cel care să plătească pentru contractul respectiv. Tatăl copiilor ei a dat-o în judecată și a cerut exectarea silită a acesteia. Procesul a luat întorsătură total neașteptată. Cel care a ajuns să fie executat silit, până la urmă, este chiar el.

Citește și: Andreea Podărescu, după ce a fost bătută de fostul soţ: „Dumnezeu va decide ce se va întâmpla cu noi”

Pe atunci, vedeta a exprimat că este foarte revoltată din cauza bărbatului, declarând ulterior că nici măcar nu merită să vorbească despre el, având în vedere problemele pe care i le-a creat.

„Nu mi se pare normal să mă apuc eu acum să plătesc datoriile pe care le-a făcut la un moment dat acest individ. Să își plătească datoriile și să își rezolve problemele pe care și le-a făcut. Fiecare face atât cât poate și cât îl duce capul. Dacă pe el atât îl duce capul, să îi creeze numai probleme acestui copil, pentru că aceste celule stem erau foarte folositoare copilului în această viață a lui. Omul nu a putut face acest lucru. I s-a părut că dacă plătește celulele stem, nu mai are bani de restaurante sau de șampanii la cluburi. Se face că nu există copilul lui”, a declarat ea atunci.

Andreea Podărescu a schimbat percepția

Andreea Podărescu a reușit să aducă suficiente dovezi, cu ajutorul cărora a reuști să schimbe cursul procesului, iar debitorul a fost schimbat. Această modificare a avut loc odată cu ultima înfățișare, iar instanța se pare că a fost influențată de toate probele aduse de vedetă.

„Nu mi se pare normal să mă apuc eu acum să plătesc datoriile pe care le-a făcut la un moment dat acest individ. Să își plătească datoriile și să își rezolve problemele pe care și le-a făcut. Fiecare face atât cât poate și cât îl duce capul. Dacă pe el atât îl duce capul, să îi creeze numai probleme acestui copil, pentru că aceste celule stem erau foarte folositoare copilului în această viață a lui. Omul nu a putut face acest lucru. I s-a părut că dacă plătește celulele stem, nu mai are bani de restaurante sau de șampanii la cluburi. Se face că nu există copilul lui”, a declarat vedeta.

Citește și: Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes. „E un vis ce trăiesc!”