Răsturnare de situaţie în scadalul începutului de an: „Alex Velea şi Abi Talent sunt vorbiţi să îşi facă reclamă”

Alex Velea și Abi Talent au început noul an cu un mega scandal. Cei doi și-au adresat cuvinte grele, prin intermediul rețelelor online, iar fanii s-au împărțit în două tabere. La fel și unele persoane publice, care nu au rămas indiferenți la cearta dintre ei.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 07:15
Răsturnare de situaţie în scadalul începutului de an: „Alex Velea şi Abi Talent sunt vorbiţi să îşi facă reclamă”

Mădălin Voicu este de părere că totul este o înscenare, cei doi artiști au decis să simuleze aceat scandal pentru a-și face reclamă. Invitat în platoul emisiunii Agenția VIP, Mădălin Voicu nu i-a menajat deloc pe cei doi. Mai mult, la adresa lui Abi Talent, Mădălin Voicu nu a avut de spus prea multe cuvinte de laudă.

Citește și: Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent şi Alex Velea. Surpriză: pe care dintre cei doi l-a făcut praf!

„Problema este că eu cred că e o înscenare, cred că sunt vorbiți să își facă reclamă. Nici măcar caterincă nu e. Sunt lucruri de prost gust care nu au nimic în comun cu lucrurile pe care le înțelegem noi, oamenii normali. De acum un an am auzit de Abi ăsta. I-am dat telefon și i-am spus că sunt Mădălin Voicu, șeful la țigani, mi-a spus că el e șeful.

L-am rugat să mă sune taică-su și m-a sunat după cinci minute. I-am zis să se întâlnească Abi cinci minute cu băieții mei care îl admiră și îl ascultă tot timpul. Ai mei erau emoționați, au făcut o poză și au plecat. Cred că are un impresar, că nu îi duce mintea pe ăștia, care îi spune cum ar trebui să sune piesele.”, a declarat Mădălin Voicu, la Agenția Vip.

Costel Corduneanu îl face praf pe Abi Talent

După ce mai multe vedete au luat o poziție cu privire la scandalul momentului, Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina socialiă că nu are niciun drept să lupte cu Alex Velea, mai ales că acesta este un „artist talentat”.

Costel Corduneanu a postat un mesaj pe Facebook, scriind și că Abi Talent nu este altceva decât un „gunoi”, spre deosebire de Velea: „Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!„, a scris Corduneanu.

După aceste cuvinte grele, fanii lui Abi Talent și, firește, toți cei care au citit mesajului lui Corduneanu așteaptă replica din partea lui Abi și și-au pus o întrebare: De ce îl apără Costel Corduneanu pe Alex Velea și ce legătură este între ei? Alex Velea, Antonia și Costel Corduneanu se află, am putea spune, într-o „relație de amiciție”, atâta vreme cât cei doi artiști au „prestat”, de foarte multe ori, la Iași, ocazii în care – după concerte – s-au și întâlnit.

Citește și: Abi Talent, prima reacţie după ameninţarea dură venită de la clanul Cordunenilor