Răsturnare de situaţie! Antonia renunţă la Alex Velea şi se întoarce la Vincenzo

Scandalul cu Vincenzo, pentru custodia fiicei lor, Maya, a adus-o pe Antonia în pragul disperării. Cântăreaţa este conştientă că-şi poate pierde fata, pentru că nu are prea multe avantaje de partea ei, aşa că le-a spus prietenilor că se gândeşte tot mai serios să renunţe la amantul ei, Alex Velea, şi să revină în Italia, în căminul conjugal şi-n braţele soţului.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 12:13
Răsturnare de situaţie! Antonia renunţă la Alex Velea şi se întoarce la Vincenzo

Ultima întâlnire pe care Antonia a avut-o în Italia cu soţul ei i-a dat planurile peste cap, mai ales că a intervenit în discuţie şi socrul său. Acesta i-a sfătuit pe cei doi soţi să renunţe la procesul de custodie şi să se înţeleagă pe cale amiabilă. Totodată, Ciro i-a explicat Antoniei că este puţin probabil ca ea să câştige fetiţa şi că ar avea numai de pierdut în urma acestui circ, aşa că le-a sugerat să redevină un cuplu. Conform apropiaţilor ei, Antonia este cu nervii la pământ şi se teme din ce în ce mai mult că o poate pierde pe Maya, din cauza programului haotic de artist şi pentru că nu deţine un apartament proprietate personală, ci stă cu chirie.

Potrivit libertatea.ro, solista se gândeşte tot mai serios să-şi reprimească soţul în dormitorul conjugal, renunţând la relaţia clandestină cu nonconformistul Velea, ce i-a adus numai belele. Toate acestea, de dragul fetiţei.

Citeşte şi: Antonia, ameninţată de fostul ei soţ în momentul în care a vrut să-şi viziteze fetiţa


loading...