Răsturnare de situaţie. De ce nu s-a emis CERTIFICAT DE DECES pe numele Alexandrei

Publicat: Luni, 19 August 2019 15:18 // Actualizat: Marţi, 20 August 2019 09:10 // Sursa: romaniatv.net

Avocatul familiei Luizei a mai transmis un mesaj și către INML: "Să ne spună INML - dacă au spus că au găsit ADN-ul Alexandrei în expertizele privind cenușa și oasele de la fața locului - dacă au emis un certificat de deces pentru Alexandra. Dacă au emis certificat de deces și îl țin ascuns, e o castană fierbinte în curtea DIICOT”.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, afirmă că "a fost aruncată o castană fierbinte în curtea DIICOT, vineri, în jurul orei 21:00, când s-a spus că raportul INML e la DIICOT.

"Lucrurile ar trebuie clarificate. Să se spună din ce este făcut ADN-ul, din ce părți. Nici DIICOT nu știe. S-a pus problema că DIICOT-ul nu face. Acum stau și mă întreb ce face INML, să iasă public să spună dacă au certificat de deces pentru Alexandra, dacă au emis. Au făcut o testare și trebuie să și-o asume. Dacă și-au asumat-o, trebuie să fie un certificat de deces. Unde e, cine-l ține ascuns? E un scandal național, cine-l întreține, îl întreține și prin mistere.

RASTURNARE TERIBILA de situaţie în cazul Caracal! "Alexandra ar putea fi în VIAŢĂ!" Ce s-a găsit în maşina criminalului

DIICOT a anunţat oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, precizând că în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei de 15 ani, "concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. "Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceşanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”, 

DIICOT a adăugat că Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia. DIICOT a transmis condoleanţe familiei îndurerate, iar mama Alexandrei a fost sunată de ministrul de Justiţie, Ana Birchall.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu caz Caracal certificat deces DIICOT tonel pop
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H