Bomba în dosarul accidentului lui Culiţă Sterp. Manelistul era beat şi DROGAT la volan. Se extind cercetările penale

Descoperire bombă în dosarul accidentului rutier provocat de Culiţă Sterp. Potrivit România Tv, manelistul era drogat şi beat în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca.

22 nov. 2022, 15:19
Bomba în dosarul accidentului lui Culiţă Sterp. Manelistul era beat şi DROGAT la volan. Se extind cercetările penale

Bomba în dosarul accidentului lui Culiţă Sterp. Anchetatorii extind cercetările. Analizele efectuate manelistului după accidentul din Cluj-Napoca au indicat faptul că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat şi drogat, anunţă Romania TV.

Citeşte şi: Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea. Laura este indignată: „Sunt agent imobiliar, nu dansatoare”

Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce săptămâna trecută a fost prins de radar, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a gonit cu viteză prin Cluj-Napoca, a trecut pe roşu şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. Dar asta nu e tot, a fugit în continuare de poliţie, dar a fost prins după ce s-a ascuns într-o toaletă publică. În urma verificărilor, agenţii au stabilit că manelistul Culiţă Sterp era beat. Acum, rezultatul testelor toxicologice au indicat şi faptul că manelistul Culiţă Sterp era şi drogat în momentul accidentului, a transmis România TV.

Citeşte şi: Culiţă Sterp, din nou la Poliţie după accidentul din Cluj-Napoca

Pe lângă controlul judiciar şi obligaţiile impuse de procuror, Culiţă Sterp are de achitat amenzi în valoare de aproape 2.500 lei şi a rămas şi fără permis de conducere pentru 30 de zile.

„Din informațiile obținute rezultă faptul ca autoturismul a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, arată IPJ Cluj.