Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului acuzat că ar fi atacat un poliţist cu cuţitul. Imaginile surprinse de camere schimbă totul

Bărbatul din Lugoj, acuzat că a atacat cu cuţitul un poliţist, este, de fapt, victima acelei altercaţii. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că situaţia a stat cu totul asltfel. În realitate, muncitorul este cel care a fost bătut de poliţist, scrie Opinia Timişoarei.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 18:00
Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului acuzat că ar fi atacat un poliţist cu cuţitul. Imaginile surprinse de camere schimbă totul

Echipajul de Poliţie l-a văzut pe bărbat că nu poartă mască şi s-a îndreptat către el. Pe camere se vede că, după o scurtă discuţie, unul dintre poliţişti începe să-l lovească pe bărbat. Acesta este lipit de zidul unei case şi primeşte o serie de pumni în burtă.

Pe imagini se vede ce muncitorul nu reacţionează. Acesta avea asupra lui un cuţit de care, se pare, se ajuta la o lucrare la reţeaua de apă.

La un moment dat, bărbatul este târât de poliţişti spre maşină, iar pe drum mai primeşte o serie de lovituri. În acest răstimp, poliţistul este rănit din greşeală de cuţitul pe care muncitorul îl avea la el.

Citeste si Incident REVOLTĂTOR în judeţul Timiş! Poliţist atacat cu cuţitul fiindcă i-a atras atenţia unui bărbat să poarte masca

După apariţia imaginilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj a preluat cazul, iar Inspectoratul de Poliţie Timiş a declansat o anchetă internă.

Referitor la imaginile video, ce privesc modul de acțiune al unui polițist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competențelor.

De asemenea, conducerea I.P.J Timiș a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție a polițiștilor. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință„ transmit reprezentantii IPJ Timis.