Răsturnare de situație în cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei. Trupul găsit în lada patului ar putea fi al fetiței femeii care locuia în chirie

Cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei ia o turnură neaşteptată. Surse din anchetă spun că există indicii că trupul găsit în lada patului ar fi al fetiței în vârstă de 12 ani a femeii care stătea în chirie în acea locuinţă.

05 iun. 2023, 15:04
Răsturnare de situație în cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei. Trupul găsit în lada patului ar putea fi al fetiței femeii care locuia în chirie
Crimă înfiorătoare în Sectorul 4 al Capitalei

Anchetatorii au luat deja probe ADN de la tatăl biologic al copilei. La blocul crimei au venit mama și fostul soț al femeii ucise, care este şi tatăl biologic al fetiţei dispărute. Aceştia le caută pe femeie şi pe fiica acesteia de mai bine de o lună.

Răsturnare de situație! Trupul găsit în lada patului ar putea fi al fetiței femeii care locuia în chirie

La inceputul lui aprilie am facut sesizare la organele de politie. Ieri mi-au prelevat probe pentru testul ADN. M-au intrebat daca stiu numarul de la picior al fotei soţii şi al fetiţei, daca a plecat cu bijuterii, dacă are vreun lanţ cu numele ei„, a povestit pentru România TV fostul soţ al femeii ucise.

Mama femeii spune că nu a mai avut niciun semn de la ea de la Paşte și că la Paște a primit un  SMS de la fiica ei. Femeia își pune, însă, problema dacă acel SMS chiar a fost trimis de fiica ei.

Citeste si Crimă șocantă în Maramureș! O femeie și-a ucis mama, apoi s-a ascuns în pădurea din spatele casei

După Paşte a fost ultima dată când mi-a trimis mesaj. Nu știu daca l-a scris fata mea. Mămică, suntem la Suceava, fata e cu noi, nu a vrut sa rămână acasa, venim„, a povestit femeia la România TV.

Femeia ar fi fost ucisă în urmă cu trei săptămâni, arată rezultatele necropsiei

Reamintim că, sâmbătă, a fost descoperit cadavrul unei femei ascuns într-un sac de plastic în lada patului. Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul apartamentului în care femeia şi concubinul ei locuiau. Trupul neînsuflețit se afla într-o stare avansată de putrefacție.

Citeste si Caz incredibil! După ce și-a înjunghiat mama în inimă, bărbatul a reușit să scăpe de acuzația de crimă

Necropsia efectuată de urgenţă a relevat faptul că abominabila crimă a avut loc în urmă cu trei săptămâni, iar moartea a survenit în urma leziunilor produse prin lovirea cu un obiect contondent. Criminalul este liber, concubinul acesteia fiind principalul suspect.