Răsturnare de situaţie în cazul DIVORŢULUI Denisei de la Bambi. Soţul nu vrea să SEMNEZE actele

Căsnicia Denisei de la Bambi cu medicul Cornel Brotac a fost pusă încă de la început sub semnul infidelităţii. Şi asta pentru că soţul Denisei Tănase are o "pasiune" pentru încălcarea jurămintelor de iubire. Cum şi de această dată toate drumurile duc spre un divorţ, în ultimul ceas, Cornel Brotac recunoaşte că a greşit şi încearcă să o împiedice pe Denisa să depună actele de divorţ.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 10:46
Răsturnare de situaţie în cazul DIVORŢULUI Denisei de la Bambi. Soţul nu vrea să SEMNEZE actele

Denisa este mai hotărâtă ca niciodată să pună capăt căsniciei pe care o are de patru ani cu medicul Cornel Brotac, deoarece acesta nu a învăţat nimic din greşelile din trecut şi iar a comis o infidelitate.

Denisa de la Bambi este în STARE DE ŞOC. Cântăreaţa a fost la un pas să-şi piardă viaţa

De asemenea, Denisa nu mai poate ierta gestul inexplicabil pe care soţul său l-a făcut chiar de Sărbători. Din păcate, membra trupei Bambi a fost nevoită să-şi petreacă Sărbătorile doar cu familia, în timp ce Brotac a mers la vila tatălui său de la Buşteni cu o colegă de la clinica pe care o patronează.

Cu toate acestea, însă, surse din anturajul celor doi spun că soţul Denisei regretă enorm că a înşelat-o pe soţia sa şi înceracă din răsputeri să o împiedice pe cântăreaţă să depună actele de divorţ, scriu cei de la Click!.

Citeşte şi  Motivul INCREDIBIL pentru care Denisa de la Bambi divorţează