Răsturnare de situaţie în cazul Elodia. Cristian Cioacă, eliberat mai devreme din închisoare

Publicat: Joi, 21 Februarie 2019 10:47 // Actualizat: Marţi, 25 Iunie 2019 08:47 // Sursa: romaniatv.net

Detalii neașteptate despre cel mai misterios dosar din istoria justiției! Cristian Cioacă, polițistul acuzat că a ucis-o pe Elodia Ghinescu, ar putea scăpa din închisoare.

Magistrații l-au condamnat pe Cristian Cioacă la 16 ani de închisoare pentru omor. Polițistul ar putea, însă, obține o șansă nesperată, în cazul în care se va concluziona că și completurile de 3 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție au fost constituite ilegal.

Răsturnare peste ani în cazul Elodia Ghinescu. Cum a fost omorâtă avocata din Braşov de poliţistul Cioacă. Detalii înfiorătoare

Ca și în cazul completului de 5 judecători, dacă se ajunge la această concluzie, toate deciziile luate de cei 3 judecători începând cu anul 2014 ar putea fi desființate și rejudecate.  Acest lucru îl vizează și pe Cristian Cioacă, al cărui recurs în casație a fost respins în 2015.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007, cazul deschis ulterior fiind puternic mediatizat. În 2013, după o lungă anchetă, polițistul Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de ani de închisoare pentru omorul Elodiei.

Cererea de revizuire a pedepsei depusă de Cristian Cioacă în urma condamnării sale la peste 15 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost respinsă definitiv, luni, de Curtea de Apel Piteşti, care a menţinut astfel decizia instanţei de fond. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristian Cioacă elodia Elodia Ghinescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 mar 00:01
Răspunde | Votează email 0 email
ghigeanu
www.uber.com
www.timhortons.com
www.momcanada.ca

Mom will take care of you..
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H