Răsturnare de situaţie în cazul fotbaliştilor acuzaţi de furt de maşini VIDEO

Cristi Munteanu şi Andrei Mărgăritescu, foşti fotbalişti de naţională, vor să se împace cu păgubiţii din dosarul de furt, deşi până acum susţineau că sunt nevinovaţi, informează România TV. Ei şi-au regândit strategia de apărare după ce au fost condamnaţi la ani grei de închisoare.

03 mart. 2014, 13:55
Răsturnare de situaţie în cazul fotbaliştilor acuzaţi de furt de maşini VIDEO

De teama puşcăriei, Cristi Munteanu l-a lăsat pe „nu” din braţe şi vrea acum împăcare. Chiar înainte de ultimul termen de judecată, fotbalistul acuzat de furt de maşini a anunţat instanţa că vrea să plătească prejudiciul.

Aceeaşi strategie a aplicat-o şi fostul său coechipier de la naţională, mijlocaşul Andrei Mărgăritescu, chiar înainte ca judecătorii să pronunţe deciziile finale din acest dosar. Curtea de Apel l-a trimis 5 ani după gratii pe fostul portar Cristi Munteanu, în timp ce Mărgăritescu a scăpat cu 3 ani cu suspendare.

„Nu s-au dat bani, deocamdată sunt negocieri de împăcare cu asiguratorul şi cu victima furtului”, a declarat Florin Şurghie, avocat.

Până să ajungă în faţa Înaltei Curţi, niciunul dintre fotbalişti nu a recunoscut că ar fi implicat într-o reţea de hoţi de maşini. Procurorii îi acuză însă că au ştiut de la bun început că maşinile pe care le cumpărau erau furate. Mai mult, Munteanu ar fi încercat chiar să măsluiască actele astfel încât să intre în legalitate. Tocmai pentru că erau furate, fotbaliştii cumpărau maşinile la preţuri chiar de 10 ori mai mici decât cel real.

Citeşte şi Becali sare în apărarea fotbaliştilor condamnaţi: Da’ ce-au făcut mă? Au tăinuit crime, atentate