Răsturnare de situaţie în cazul mamei care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Soacra Iuliei, acuzaţii grave: „Cineva a împins-o!”

Răsturnare de situație in cazul Iuliei, tanara mama de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc din Timisoara impreuna cu cei doi copii. Fosta soacra a femeii sustine ca aceasta era amenintata de barbatul pe care îl cunoscuse după divorţ şi crede ca cineva a împins-o de pe clădire.

04 mai 2022, 23:34

Răsturnare de situaţie în cazul mamei care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Elisabeta, fosta soacră Iuliei, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Noi detalii în cazul mamei care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii

Fosta soacră a Iuliei susţine că aceasta nu ar fi făcut niciodată un asemenea gest şi că bănuieşte că fostul iubit a fost cel care a împins-o de pe blocul cu 10 etaje.

Citeşte şi Ultimul mesaj postat pe Facebook de femeia care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Ce a scris înainte să se sinucidă

”Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. Ea era o mama buna, care isi iubea copii foarte mult.  A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi.

Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii”,”, a declarat fosta soacră a femeii care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, la Acces Direct.

Reamintim că Iulia, absolventă de psihologie, s-a aruncat marţi dimineaţă de pe un bloc de 10 etaje din Timişoara, împreună cu copiii ei. În urma incidentului, femeia de 32 de ani a murit pe loc, iar imediat a murit și băiețelul de 3 ani. Fetița în vârstă de 6 ani era în viață în momentul în care a fost preluată de salvare, dar din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta, pentru a-i salva viaţa.

Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. Cei doi au divorțat în anul 2020, iar fostul soț și tatăl copiilor a aflat de incident de la poliție, în timp ce se afla la muncă, în Austria.

Tatăl copiilor este în stare de şoc după vestea primită.

Citeşte şi Noi detalii despre cazul femeii care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii. Ce spune fostul ei soț