Ultimul mesaj postat pe Facebook de femeia care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Ce a scris înainte să se sinucidă

Iulia, femeia din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, părea o mămică fericită şi împlinită pe reţelele de socializare. Nimic nu prevestea gestul extrem pe care urma să-l facă.

04 mai 2022, 21:20

Ultimul mesaj postat pe Facebook de femeia care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Deşi în mediul online părea o mămică şi o femeie fericită şi împlinită, în realitate se pare că Iulia nu se simţea deloc aşa.

Mesajul postat pe Facebook de femeia din Timişoara

Citeşte şi O femeie s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara împreună cu copiii ei de în vârstă de 3 şi 6 ani. Toţi trei au murit

Ultimul mesaj pe care Iulia l-a postat pe pagina de Facebook are legătură cu copiii săi.

„Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima”, a scris Iulia pe pagina de Facebook.

Femeia de 32 de ani care a sărit marți, 3 mai, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și 6 ani, de pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, ar fi premeditat sinuciderea.

Blocul de pe care a ales să se arunce avea acces cu geam pe acoperiș, iar vecinii susțin că au văzut-o cu câteva zile în urmă pe acoperiș. De aceea, apropiații cred că tragedia a fost premeditată. Anchetatorii nu au găsit, însă, niciun mesaj de adio.

Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. Cei doi au divorțat în anul 2020, iar fostul soț și tatăl copiilor a aflat de incident de la poliție, în timp ce se afla la muncă, în Austria.

În urma incidentului, femeia de 32 de ani a murit pe loc, iar imediat a murit și băiețelul de 3 ani. Fetița era în viață în momentul în care a fost preluată de salvare, dar din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta, pentru că a murit în ambulanță.

Tatăl copiilor este în stare de șoc și este distrus de durere. Toată familia vrea să creadă că e un coșmar care se va termina în curând. Bunica celor doi copii, întoarsă și ea din Austria, e cea care a recunoscut cadavrul uneia dintre copile la morga spitalului.

Citeşte şi Noi detalii despre cazul femeii care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii. Ce spune fostul ei soț