Răsturnare de situație în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Avocata: Ei sunt vinovați pentru viața acestui om!

Avocata Carmen Obârşanu vine cu noi dezvăluiri din dosarul în care este anchetată moartea controversată suferită de regretatul interpret de muzică populară.

09 mart. 2022, 14:03
Răsturnare de situație în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Avocata: Ei sunt vinovați pentru viața acestui om!

Răsturnare de situație în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Avocata familiei regretatului artist spune că de vină ar fi fost medicii care nu au acordat suficientă atenție interpretului de muzică populară.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Avocata: Ei sunt vinovați pentru viața acestui om!

”La moștenire nu e niciun fel de problemă, pentru că la moștenire familia s-a înțeles. Moștenirea se face numai între membrii familiei. Problema este de a stabili de ce a murit Mîțu Stoian. S-au finalizat analizele la Institutul de Medicină Legală din Timișoara, au fost trimite la Caraș și acum se solicită păreri de la specialiști din clinicile universitare. Aici am un semn de întrebare, păi dacă după moarte ceri părerea unor specialiști de ce nu ai cerut-o când se mai putea salva viața omului.

Am citit declarațiile medicilor care au fost audiați și spun sincer că acele declarații sunt total incomplete. Anchetatorul nu a știut ce să întrebe. Medicul care i-a făcut tratamentul de la clinică trebuia întrebat ce i-a făcut atunci. Acel stetoscop pe care îl vedem la gâtul medicilor nu trebuie folosit pe post de colier. Niciun pneumolog nu a fost chemat la clinică, n-a fost deranjat absolut nimeni. Nici măcăar nu s-a uitat cineva la plămânul lui. Aici a fost o totală pierdere de viață omenească în condițiile care putea fi preîntâmpinată. Eu de aceea spun că toți medicii sunt vinovați pentru viața acestui om. Familia impresarului știa că Petrică Mîțu Stoian avea o boală care avea nevoie de niște medici de specialitate.

Așa cum se spune că fiica domnului Gușman avea cunoștințe de afecțiunea pe care o avea Mîțu, a încălcat legea. Eu n-am discutat niciodată cu domnul Gușman, pentru că el nu a fost audiat. Mi s-a părut că aceste audieri s-au făcut superficial, pentru acest caz.

Eu nu sunt o mare fană de muzică populară, dar mie mi se pare că omul acesta a fost foarte mult folosit, și după aceea…ce să vă zic. Acum aștept să se finalizeze raportul de expertiză medico-legală. Momentan n-am ce să fac”, a spus avocata Carmen Obârșanu.

Citește și: Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, acuzaţii grave la adresa impresarului Doru Guşman: „În loc să fie protejat că era bolnav, era târât la petreceri, iar Guşman îşi băga toţi banii în buzunar”