Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, acuzaţii grave la adresa impresarului Doru Guşman: „În loc să fie protejat că era bolnav, era târât la petreceri, iar Guşman îşi băga toţi banii în buzunar”

Iţele morţii lui Petrică Mîţu Stoian nu dau semne să se descurce prea curând. La patru luni de la moartea interpretului mehedinţean, ancheta nu a avansat prea mult, iar avocata familiei artistului face o serie de acuzaţii grave la adresa impresarului Doru Guşman.

05 mart. 2022, 11:52
Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, acuzaţii grave la adresa impresarului Doru Guşman: „În loc să fie protejat că era bolnav, era târât la petreceri, iar Guşman îşi băga toţi banii în buzunar”

Avocata Carmen Obârşanu, care se ocupă de dosarul morții lui Petrică Mîţu Stoian, îi aduce o serie de acuzaţii impresarului Doru Guşman. Ea îl învinovăţeşte atât pe Guşman cât şi pe fiica acestuia de faptul că nu i-a preocupat cu adevărat starea de sănătate a lui Mîţu Stoian.

Carmen Obârşanu reclamă faptul că Petrică Mîţu Stoian era dus să cânte la petreceri, deşi era bolnav

Petrică Mîţu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Guşman și fiică-sa, ei au o mare parte din vină. Mîţu a avut covid, cine l-a tratat… fata lui Guşman! Guşman la câte spectacole l-a dus ca să scoată bani, ia să vedem!

Vă dați seama că și sora lui Mîţu e supărată. Maria a zis: fratele meu, în loc să fie protejat când era bolnav, era târât la petreceri să scoată bani. Guşman și-a băgat toți banii în buzunar și l-a lăsat pe mâna celor de la clinică”, a declarat avocata pentru Star Popular.

Citeste si Război pe averea lui Petrică Mîţu Stoian. Motivul pentru care sora regretatului cântăreţ nu poate moşteni casa din Craiova

Ajuns în stare gravă la Urgențe, după ce i s-a făcut rău în clinica hiperbară, iar cei de la clinică au chemat ambulanţa, Petrică Mîţu Stoian și-ar fi dat seama cât de rău i-a făcut tratamentul din camera hiperbară și i-a spus surorii sale că a greșit!

Mîţu și-a dat seama în ultimele minute de viață și i-a șoptit surorii: am greșit, nu mă mai certa și tu! Și-a dat seama că de acolo i se trage. A plecat pe lumea cealaltă știind de unde i se trage”, a mai spus avocata Carmen Obârşanu pentru susrsa citată.

Citeste si Sora lui Petrică Mîțu Stoian îi declară război lui Constantin Enceanu şi-l ameninţă cu judecata: „Să își vadă de familia lui”

Familiei nu i se permite să aibă o copie după certificatul medico-legal

Avocata Carmen Obârșanu susţine că există o ordonanță prin care familiei i-a fost interzis să primească o copie a certificatului medico-legal. Mai mult decât atât, avocata consideră că toți medicii care l-au avut în grijă pe artist au greșit.

Părerea mea este că toți au greșit, toți medicii. Cei de la clinică, că nu l-au investigat înainte să-l bage în camera hiperbară. După aceea, a ajuns la Reșița și la Reșița l-au ținut, deși cazul îi depășea ca și capacitatea profesională, până când a murit.

Am cerut să fie investigat cazul de niște procurori cu mai multă experiență. Mi s-a respins cererea și este în continuare la un procuror fără vechime, n-are nici măcar un an de când e procuror. Până în acest moment, e dată o ordonanță prin care mi se interzice să mi se elibereze copie după raportul medico-legal. Momentan stau în expectativă și aștept audierile. Mie îmi era clar de la început, pentru că nu au fost puse niște întrebări de esență. Ei au întrebat doar ce scrie în carte”, a dezvăluit avocata la Antena Stars