Răsturnare de situaţie în cazul româncei ucise în stil mafiot în Spania! Cine a omorât-o de fapt pe Maria

Răsturnare de situaţie privind românca de 28 de ani ucisă anul trecut în Spania. Criminalii au fost descoperiţi şi nimeni nu se aştepta aşa ceva. Procurorii spanioli au fost şocaţi când au dat de urma celor care au omorât-o cu sânge rece.

12 iul. 2019, 10:16
Răsturnare de situaţie în cazul româncei ucise în stil mafiot în Spania! Cine a omorât-o de fapt pe Maria

Maria, o tânără de 28 de ani, din Sibiu, a fost ucisă în stil mafiot anul trecut. Execuția a avut loc în fața casei, iar principalii suspecți sunt membri din familia iubitului ei. Ultimele informaţii spun că Maria Marin a fost ucisă cu sânge rece de familia iubitului de 72 de ani. A plecat din România pentru a-și construi o viață mai bună în Spania, dar și-a găsit sfârșitul departe de casă.

Răsturnare de situaţie în cazul criminalul român din Anglia! Incredibil cine l-a demascat pentru recompensa de 100.000 de lire sterline 

Afaltă în Zaragosa, femeia s-a cuplat cu José N. T., un bărbat cu 44 de ani mai în vârstă, poreclit El Mixos. El este șeful familiei mafiote Altimasveres și a strâns o avere comiând mai multe infracțiuni, de-a lungul timpului, împreună cu rudele și apropiații. Românca și bătrânul au avut o relație timp de mai mulți ani, iar ea a trăit în lux, fiind copleșită de cadouri scumpe, potrivit EVZ.

Maria Marin, ucisă în stil mafiot de familia iubitului

El Mixos a intrat la închisoare și nu a duret mult până când Maria Marin a fost ucisă cu sânge rece. Fiicele și nepoții nu au fost de acord cu relația pe care ea o avea cu bătrânul, văzând cât de mulți bani cheltuia, așa că au decis să scape de ea când răma lipsită de apărare.

Maria, românca executată în stil mafiot în Spania, este fostă campioană naţională de juniori la volei FOTO 

Tânăra se întorcea de la cumpărături. În timp ce își scotea cumpărăturile din mașină, două persoane cu cagule pe față au atacat-o. Unul dintre ei a împuscat-o pe aproape, în cap, lăsînd-o într-o baltă de sânge. A fost găsită de sora ei cu patru ani mai mare. După opt luni de investigații, polițiștii din Spania au aflat că aproape întreaga familie a lui El Mixos a complotat pentru a o ucide pe tânăra de 28 de ani care risipea averea. Zece suspecți au fost arestați în acest caz.