Răsturnare de situație în cazul românilor vaccinați care au murit de COVID. Arafat a făcut anunțul: O parte pot fi doar pe hârtie!

Raed Arafat a vorbit despre problema cauzată de românii care deși s-au vaccinat antiCOVID, au luat boala în stagii severe și au decedat.

29 oct. 2021, 16:33
Răsturnare de situație în cazul românilor vaccinați care au murit de COVID. Arafat a făcut anunțul:  O parte pot fi doar pe hârtie!
Raed Arafat a răbufnit după protestele anti-restricţii: "Ca să ajungi să huidui salvatorii, e prea de tot deja. Vin 'experţii' care nu ştiu nimic despre domeniu"

Răsturnare de situație în cazul românilor vaccinați care au murit de COVID. Șeful DSU susține că o parte dintre persoanele decedate din această categorie ar fi putut avea certificate false de vaccinare.

Răsturnare de situație în cazul românilor vaccinați care au murit de COVID. Arafat a făcut anunțul: O parte pot fi doar pe hârtie!

”Și cu vaccinații care decedează e un semn de întrebare. Noi ne punem problema dacă certificatul este sau nu real. Am avut un caz în Brașov. O parte din vaccinații decedați pot fi doar pe hârtie. E o posibilitate pe care am luat-o în calcul”, a declarat Raed Arafat.

Pornit ca un tsunami peste România, valul 4 de coronavirus se retrage cu fiecare bilanţ. Din păcate, sunt încă mulţi pacienţi la ATI şi multe persoane decedate.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 29 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 12.474 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 481 decese dintre care 1 anterior. Cincisprezece copii cu vârste sub 9 ani au murit răpuşi de COVID-19 de la începutul pandemiei, relevă date transmise de Grupul de Comunicare Strategică, din care rezultă şi că numărul deceselor din categoria 0-39 de ani provocate de SARS-CoV-2 este 620, reprezentând aproximativ 1,3% din total.

Statistica GCS indică un număr de 15 decese înregistrate la categoria de vârstă 0 – 9 ani şi alte 18 la categoria 10 – 19 ani.

Alte 122 de decese au fost înregistrate de la începutul pandemiei la persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani.
Numărul persoanelor din categoria de vârstă 30 – 39 ani care au murit din cauza COVID-19 se ridică la 465.
Numărul total al deceselor înregistrate în rândul celor de sub 39 de ani este 620. Conform celor mai recente date, până în prezent, 46.430 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Până astăzi, 46.911 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 28.10.2021 (10:00) – 29.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 481 decese (237 bărbați și 244 femei), din care 1 anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Citește și: Raed Arafat: „Există o tendinţă uşoară de scădere a infectărilor COVID, dar avem un număr mare de decese”


loading...