Răsturnare de situație în scandalul dintre Leonard Petcu și soții Măgureanu. Ce decizie a luat cântărețul de muzică populară

Răsturnare de situație în scandalul dintre Leonard Petcu și soții Măgureanu. Cântărețul, care o acuză pe impresară că l-a păgubit de 12.000 lei, are păreri de rău că s-a ajuns aici, dar nu renunță la banii pe care îi are de recuperat. Nu mai vrea să apară public, să discute despre acest subiect.

15 sept. 2023, 09:50
Răsturnare de situație în scandalul dintre Leonard Petcu și soții Măgureanu. Ce decizie a luat cântărețul de muzică populară
Răsturnare de situație în scandalul dintre Leonard Petcu și soții Măgureanu

Răsturnare de situație în scandalul dintre Leonard Petcu și soții Măgureanu. Prezent în emisiunea Exlcusiv VIP, acolo unde și Constantin Măgureanu a fost prezent alături de avocat, Leonard și-a menținut părerea că a fost păgubit de 12.000 lei și vrea cu orice preț să-i recupereze. Ba chiar are și planuri cu acești bani, vrea să-i doneze unor copii nevoiași.

Răsturnare de situație în scandalul dintre Leonard Petcu și soții Măgureanu

Pentru acești oameni am avut, și poate voi avea în continuare, respect. Ei sunt trei, și eu mă lupt de unul singur. Dumnezeu m-a ajutat pe acest drum, chiar și în această luptă. I-am apreciat, l-am apreciat pe Constantin Măgureanu și îi respect anii de carieră.

Îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta, niciodată nu am fost părtaș la asemenea conflicte. Îmi doresc din suflet să ies din acest scandal și promit că este ultima emisiune în care mai apar pe acest subiect, Bănuții pe care îi voi recupera de la Veronica Măgureanu vreau să-i donez unei case de copii.”, a declarat Leonard Petcu.

Citește și: Constantin Măgureanu, în centrul unui scandal de proporţii. Artistul ar fi dat o ţeapă de 12.000 de lei unui apropiat: „Îi spun lu’ mamaie toată treaba şi te arde în candelă”

Schimburi de replici acuzatoare și jigniri

Veronica Măgureanu a răspuns acuzaţiilor lui Petcu într-un live în care l-ar fi denigrat, legându-se de trecutul lui. La scurt timp, postarea a fost ştearsă. Petcu nu i-a rămas, însă, dator şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă.

Vreau să-i răspund acestei individe, Veronica Măgureanu. Săptămâna trecută a făcut un live în legătură cu această mașină, în care am fost țepuit. M-aș fi așteptat să discute strict despre această mașină, însă a avut grijă să mă jignească ducându-se în copilăria mea, făcându-ma că am crescut pe la gunoaie, că am fost orfan, că am mâncat din gunoaie.

Frumos ar fi fost să discute doar despre această mașină pentru că eu nu i-am jignit. Mie nu-mi este rușine cu ce am fost, dar este păcat și ar trebui să se gândească că e un Dumnezeu sus, poate sunt mulți copilași care trec prin ce am trecut eu”, i-a transmis Leonard Petcu Veronicăi Măgureanu. (Vezi AICI continuarea)