Răsturnare de situaţie: Judecătoarea arestată pentru ŞANTAJ SEXUAL susţine că a fost violată

Răsturnare de situaţie în cazul judecătoarei din Craiova care obişnuia să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi înstăriţi. Avocaţii magistratului spun că, de fapt, Carmen Mladen a fost violată de un om de afaceri timp de doi ani. Femeia a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea 5.000 de euro de la un individ pe care îl ameninţase că îi va spune soţiei despre adulter.

RomaniaTV.net
15 iun. 2012, 09:14
Răsturnare de situaţie: Judecătoarea arestată pentru ŞANTAJ SEXUAL susţine că a fost violată

„Dânsa a fost violată, aşa a şi început relaţia dintre cei doi. S-au întâlnit într-o cameră de hotel. Denunţătorul a forţat-o să întreţină şi alte relaţii cu el, prin şantaj. Dacă ar fi făcut doamna o plângere penală înaintea domnului, el ar fi fost arestat, o chestiune de care pe care”, a spus avocatul judecătoarei Tonel Pop.

Decizia de arestare preventivă a fost luată cu doar o oră înainte de expirarea ordonanţei de reţinere emisă pe numele judecătoarei. Carmen Mladen a fost prinsă în flagrant delict, în Gara de Nord din Bucureşti. Femeia tocmai încasase banii de la un lichidator judiciar.

Anchetatorii au stabilit că judecatoarea îşi făcuse un adevărat obicei din asemenea practici. Atrăgea în cursă oameni de afaceri, întreţinea relaţii sexuale cu ei, apoi le cerea bani în schimbul tăcerii. Oamenii legii au reţinut şi un complice al judecătoarei.

Colegii femeii sunt uimiţi de tot acest scandal. „Eu o cunosc ca o persoană demnă. Cred că nu este adevărat”, a spus avocatul Emil Voicu.

Judecătoarea Carmen Mladen este un personaj controversat în justiţia craioveană. În anul 2006, a devenit subiect de scandal după ce pe internet au apărut mai multe fotografii în care era surprinsă când cobora din maşina unui interlop din Craiova. Ea a reuşit atunci să demonstreze în faţa superiorilor de la Bucureşti că fotografiile au fost trucate.