Răsturnare de situaţie. Sora Denisei Răducu, mărturii cutremurătoare despre moartea artistei. Care au fost ULTIMELE CUVINTE

Sora Denisei Răducu, Adelina, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre tânăra artistă care a încetat din viață la doar 27 de ani.

RomaniaTV.net
24 ian. 2018, 11:32
Răsturnare de situaţie. Sora Denisei Răducu, mărturii cutremurătoare despre moartea artistei. Care au fost ULTIMELE CUVINTE

Sora Denisei Răducu, Adelina, a fost invitată la o emisiune de la Kanal D, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare despre tânăra artistă care s-a stins tragic din viață.

Denisa Răducu NU a murit de CANCER la FICAT. DEZVĂLUIRILE care schimbă tot ce s-a spus până acum

Aceasta a vorbit despre tratamentele urmate de sora sa, dar și despre greutatea la care aceasta ajunsese înainte să moară.

Adelina, sora Denisei Raducu a lamurit toate speculatiile aparute in presa despre boala si moartea tragica a artistei! „Am incercat tot felul de tratamente! Si la specialisti si naturiste, toate mijloacele posibile! Niciodata n-am vrut sa-i punem sanatatea si mai mult in pericol!”

 „Este adevărat că lua 20-30 de fiole de Vitamină C. Am încercat orice, tot felul de tratamente. Naturiste, medicale, orice doar să o salvăm. S-au făcut demersuri să ajungem cu ea în Cuba, din păcate nu se mai putea face nimic pentru ea. Am încercat și cu veninul de scorpion albastru, dar nu a funcționat nici asta. Am încercat și tratamentele naturiste, au mers în paralel cu cele date de medic”, a declarat Adelina.

Care au fost ULTIMELE CUVINTE ale Denisei. Mama artistei a făcut dezvăluiri

 „Slăbise mult, însă nu a ajuns la 23 de kilograme. Nu o cântăream, nu voiam să o demoralizăm. Mai puțin de 35 kg nu cred că avea. Nu se mai putea ține singură pe picioare, dar avea nevoie de ajutor, organismul era destul de slăbit pentru a se mai ține singură pe picioare”, a mai spus sora Denisei Răducu.

Denisa Răducu, cunoscută publicului larg cu numele de scenă Denisa Manelista a murit în data de 23 iulie 2017, răpusă de o boală cumplită la ficat. Denisa Răducu, a cărei ultimă înregistrare muzicală a fost făcută publică anul trecut, avea doar 27 de ani.

Citeşte şi Gest RADICAL făcut de iubitul DENISEI MANELISTA. Decizie de ULTIMĂ ORĂ

Mama Denisei Răducu are cancer. Cutremurător ce a făcut femeia de când a aflat că Denisa este bolnavă FOTO