Răsturnare de situţie, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se împacă la notar

Răsturnare de situație în lumea mondenă. La doar câteva zile după ce au anunțat divorțul, Bianca Dragusanu și Alex Bodi se împacă, oficial, chiar în fața notarului. După ce au depus actele pentru despărțire, cei doi au avut la dispoziție 30 de zile în care să se hotărască dacă merg înainte cu divorțul sau decid să fie din nou împreună.

RomaniaTV.net
08 nov. 2019, 07:49
Răsturnare de situţie, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se împacă la notar

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o adevărată telenovelă. După ce au anunțat divorțul cu doar câteva zile in urma, cei doi au fost surprinși împreună în oraș, semn că au ajuns la relatii mai bune. Surprinzător este ca Bianca l-ar fi iertat din nou pe Alex Bodi, după ce s-a aflat că afaceristul ar fi agresat-o fizic în repetate rânduri. Acesta neagă categoric acuzațiile aduse, fiind foarte deranjat.

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a fost agresată în parcare de Alex Bodi: „Vrei să apari la ştiri?” 

Dacă săptămâna trecută Bianca Drăgușanu s-a afișat în mai multe fotografii fără inelul de logodnă, se pare că cei doi s-au împăcat, pentru a șaptea oară. Cei doi au pus la cale termenii împăcării de data aceasta la notar, așa cum a anunțat bianca Dragusanu. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, de cum s-a întors în România, Alex Bodi ar face „presiuni” asupra Biancăi pentru a renunța la acțiunea de divorț. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei luni.