RĂZBOI în lumea manelelor. Florin Salam, semnal dur către MARELE RIVAL

Florin Salam a reacţionat dur după ce Jador, apărut relativ recent în peisajul muzicii de petrecere, nu pierde nici o ocazie pentru a se lăuda că este în preferinţele celor care urmăresc YouTube.

13 mai 2020, 13:19
RĂZBOI în lumea manelelor. Florin Salam, semnal dur către MARELE RIVAL

Florin Salam, cel supranumit „Regele manelelor”, a postat un mesaj cu trimitere evidentă spre Jador, căruia i-a transmis că este cam devreme să se lase furat de laurii celebrităţii.

Mircea Nebunu’, liderul Clanului Sportivilor, nu iartă pe nimeni! „Eu nu glumesc, vă aştept, vă mai dau o şansă!”

„Eu nu aș vorbi urât de nimeni. Dar când mai vezi pe la televizor sau pe Facebook și când văd că fiecare spune ce vrea, fără niște ani de muncă, fără ani de experiență… Să spui că tu faci, că dregi, că ești… Păi, cum să spui tu că ești numărul 1, nu e nimeni numărul 1 până la urmă, fiecare suntem numărul 1 pentru familia noastră. Eu sunt pentru copiii mei numărul 1. Și dacă cântam mai prost, pentru copiii mei tot eram numărul 1, că eu aduc două pâini acasă. Dar când îi vezi pe ăștia care au apărut și ei… și avem și noi niște ani de muncă, frate, nopți nedormite… Nu ne convine nouă să vină unul d-ăsta mic, după ploaie, așa și să spună… te simți aiurea și îți vine să-l iei de urechi, gen… Dar, la urma urmei, lasă-i mă să spună ce vor ei și noi să fim în continuare așa…”, a spus Florin Salam.

Fiul lui Nuţu Cămătaru nu suportă MANELELE şi are propria melodie RAP. A fost lansată VIDEO

Jador a înţeles mesajul lui Florin Salam, dar nu s-a putut abţine să-l „atingă” în finalul replicii sale pe celebrul manelist.

„În ultimul timp au avut loc câteva dispute pe prezența mea pe locul 1 în trending. Eu nu vreau să mă dau mare, nu sunt nimic mai mult decât ceea ce știți voi că sunt. N-am făcut decât să muncesc, am crescut într-o familie modestă, nu fac decât să muncesc, să ofer familiei mele un trai mai bun. Nu vreau decât să muncesc să am ce să mănânc. Nu vreau bogății, nu vreau decât să muncesc ce îmi place și nu vreau să fac averi. Îmi cer scuze decaă am deranajat cu prezența mea pe locul 1. Sunt legende în țara asta care merită ză fie pe locul 1 dar voi decideți cine e pe locul 1 și vă mulțumesc”, a replicat Jador.