Război în Ucraina. Explozie la Odesa, cel mai apropiat oraş de România

Explozie violentă în centrul orașului Odesa. O persoană ar fi detonat o grenadă în timp ce era reținută

02 dec. 2022, 19:27
Război în Ucraina. Explozie la Odesa, cel mai apropiat oraş de România

O explozie a avut loc în centrul orașului Odesa. Potrivit datelor preliminare, cauza exploziei a fost o grenadă, transmite RBC-Ucraina.  Se pare că muniția a explodat la intersecția străzilor Myasoedivska și Prokhorovska în timpul reținerii mai multor persoane de către poliție.

Rusia a testat o nouă rachetă destinată apărării antirachetă

Ulterior, s-a aflat că opt persoane au fost rănite în explozie, dintre care șase erau polițiști.

De asemenea, explozia a avariat mai multe mașini care se aflau în apropiere. În acest moment, plecarea autospecialelor de la cazarma de pompieri este blocată de anchetatori.

Numărul uriaș de soldați ucraineni care au murit în războiul declanşat de Rusia! Anunțul făcut de consilierul lui Zelenski
Potrivit unei versiuni, materialele aduse pentru examinare au explodat. Potrivit unei alte versiuni, poliția, în timp ce patrula, a oprit o mașină cu un dispozitiv exploziv în portbagaj. Aceștia au chemat echipa de investigație și s-a produs explozia.

Anterior, în Odesa, un agent rus ar fi filmat pozițiile militarilor cu un aparat de înregistrare video ascuns. Spionul a fost reținut în timp ce încerca să transmită informații.