Război între sindicalişti şi conducerea Poliţiei: Noile Dacia Duster, „în loc să le scoată la patrulare, le folosesc doar şefi”

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române vine cu precizări, după ce șefii instituției au fost acuzați de sindicaliști că noile autospeciale Dacia Duster "în loc să le scoată la patrulare, le folosesc doar șefii", informează Stiripesurse.

RomaniaTV.net
25 oct. 2020, 20:43
Război între sindicalişti şi conducerea Poliţiei: Noile Dacia Duster, „în loc să le scoată la patrulare, le folosesc doar şefi”

„În anul 2020, Poliția Română a recepționat 1.313 autospeciale Dacia Duster, incripționate.

Acestea sunt destinate muncii operative și au fost repartizate polițiștilor de la ordine publică (atât din mediul urban, cât și rural), de la rutieră și de la transporturi.

Autospecialele au dotări acustice și vizuale de avertizare, fiind colantate după grafica nouă.

Acestea contribuie la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Ultima recepție a fost realizată la data de 21 octombrie 2020.

Este regretabil că o organizație sindicală propagă informații în spațiul public, înainte de a le verifica.

De altfel, cetățenii și reprezentanții mass-media au văzut noile autospeciale, în activitățile operative desfășurate de Poliția Română”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Citeşte şi: Raed Arafat anunţă noi restricţii: „Va trebui să interzicem în scris”


loading...