Război pe bere şi mici la Mănăstirea Prislop din Hunedoara. Măicuţele i-au alungat pe comercianţi

Supărate că în preajma lăcaşului de cult se vând mici şi bere în post, măicuţele de la Mănăstirea Prislop din Hunedoara au făcut reclamaţie la primărie.

08 aug. 2014, 08:30
Război pe bere şi mici la Mănăstirea Prislop din Hunedoara. Măicuţele i-au alungat pe comercianţi

Maicile de la Mănăstirea Prislop i-au reclamat la primărie pe comercianţii care vindeau mici şi bere în zona lăcaşului de cult.

„Măicuţele de la Mănăstirea Prislop au sesizat faptul că la unele tarabe, oamenii au vândut mici şi chiar bere şi nu este potrivit să facă acest lucru în preajma mănăstirii. De asemenea, ne-au reclamat faptul că unii dintre cei care făceau comerţ cu mici, virşli, grătare, bere au făcut-o de exemplu în Vinerea Mare şi în zilele de post. Un alt motiv a fost că accesul în zonă este îngreunat din cauza celor care au tarabele pe marginea drumului şi încurcă traficul rutier”, a declarat primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia, potrivit adevărul.ro.

Comercianţii au fost mutaţi la câţiva kilometri distanţă de mănăstire. Unii s-au opus măsurilor luate de autorităţile locale, astfel că pentru evacuarea lor a fost necesară prezenţa jandarmilor.