Război pe PRM, după moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Mutare surpriză a lui Gheorghe Funar

Publicat: Vineri, 18 Septembrie 2015 15:09 // Actualizat: Vineri, 18 Septembrie 2015 15:09 // Sursa: romaniatv.net

La doar o zi după ce Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat, aripa Gheorghe Funar a partidului a început să facă demersuri pentru a pune mâna Partidul România Mare.

Oamenii lui Gheorghe Funar speră să obţină drepturi depline asupra PRM după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, cu care se judeca pentru legitimitatea conducerii partidului, informează România TV.

Gheorghe Funar şi Corneliu Vadim Tudor se aflau într-un proces ce avea ca obiect PRM şi o decizie de excludere a Tribunului din Partid, luată la un congres de la Alba Iulia, consfinţită într-un altul la Bucureşti şi contestată în instanţă de Vadim. Acesta din urmă a şi avut câştig de cauză, instanţa stabilind definitiv că respectiva decizie de excludere a lui din PRM şi înlocuirea sa la conducerea partidului cu Gheorghe Funar nu a fost legală.

Funar a depus la tribunal o contestaţie în anulare şi acum, după moartea lui Vadim Tudor, speră să aibă câştig de cauză. "Colegii mei au solicitat să ni se dea un termen în care să solicităm o copie a certificatului de deces şi să depunem la instanţă acest document. La termenul viitor îl vom depune, dacă nu mai e nicio intervenţie. Instanţa trebuie să admită dosarul congresului de la Alba Iulia pentru ca partidul să continue activitatea", a declarat Gheorghe Funar, la România TV.

"Fără Vadim nu mai există acest război nefiresc şi care ne-a măcinat forţele prin tribunal. Mulţi dintre colegii din PRM ne-au solicitat, celor pe care ne ştiau cu oarecare nume, să ne batem pentru relansarea partidului şi acţiunile desfăşurate 25 de ani. Dacă instanţa ne dă câştig de cauză, rămâne conducerea aleasă la Alba Iulia în 2013 şi căutăm să facem echipă cu toţi foştii şi actualii membri ai PRM", a mai spus Gheorghe Funar.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Corneliu Vadim Tudor Gheorghe Funar partidul romania mare PRM
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 oct 18:37
...al PRM”, se arata in comunicatul transmis de Bogdan Huja, presedinte interimar PRM Cluj. Gheorghe Funar si Corneliu Vadim Tudor se aflau intr-un proces ce avea ca obiect PRM si o decizie de excludere a Tribunului din Partid, luata la un congres de la Alba Iulia, consfintita intr-un altul la Bucuresti si...
18 sep 16:11
Votează email -2 email
...Funar, la România TV. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/razboi-pe-prm-dupa-moartea-lui-corneliu-vadim-tudor-mutare-surpriza-a-lui-gheorghe-funar_245382.html#ixzz3m5yuGnIG ...
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H