Război pentru supremaţia concertelor de Crăciun: HRUŞCĂ VERSUS FUEGO, bătălia finală

În pragul sărbătorilor, o rivalitate crâncenă începe să apară între vedetele autohtone. Astfel,  gurile rele susţin că între Ştefan Hruşcă şi Fuego este o concurenţă acerbă mai ales în luna decembrie.

08 dec. 2014, 09:29
Război pentru supremaţia concertelor de Crăciun: HRUŞCĂ VERSUS FUEGO, bătălia finală

Colindă ţara în lung şi-n lat, an de an, pentru a cânta, în special în preajma Crăciunului. Chiar dacă nu vor să recunoască, se pare că între Ştefan Hruşcă şi Fuego nu ar fi cele mai bune relaţii de prietenie, mai ales că Hruşcă a pierdut din popularitate în faţa lui Fuego, potrivit Click.

Citeşte şi O categorie de bilete pentru concertul de la Bucureşti al lui Ştefan Hruşcă s-au epuizat deja

El cântă colinde tradiționale, promovează mesajul pur, neaoș, eu vin cu spectacol, cu piese originale, cu melodii cu și despre Crăciun și despre iarnă. De multă vreme, pentru mine, sărbătorile înseamnă cu adevărat Ștefan Hrușcă. E un artist autentic, iar vocea sa și acuratețea puse în această frumoasă formă de artă sunt inconfundabile. Hrușcă e un artist complet, de pe timpul Cenaclului (Cenaclul Flacăra, n.r.), nu doar «eternul colindător», cum nici activitatea mea nu se limitează doar la «Împodobește, mamă, bradul»„, a declarat Fuego.

Citeşte şi Ştefan Hruşcă susţine peste 20 de concerte în România: Vezi în ce oraşe va fi prezent

În data de 7 decembrie, Fuego a început turneul naţional în 16 oraşe, în timp de Hruşcă va cânta în 23 de localităţi din ţară.