Război total între interlopii din Timișoara. „A zis că-mi omoară copilul!” VIDEO

Înregistrările făcute de DIICOT în locuința lui Lucian Boncu, într-un dosar de trafic de cocaină, au scos la iveală detalii şocante despre războiul dintre grupările interlope din Timișoara.

16 feb. 2021, 19:23
Război total între interlopii din Timișoara. „A zis că-mi omoară copilul!” VIDEO
Lucian Boncu. Foto: pressalert.ro.

Război total între interlopii din Timișoara. În discuția purtată cu Cezar Mareș,  apropiatul traficantului internațional de cocaină Milorad, Lucian Boncu povestește despre dosarele penale în care a fost cercetat după războaiele cu gruparea adversă din care făceau parte Adrian Taloș și Ciprian Dăscălescu, scrie PressAlert.

Război total între interlopii din Timișoara

Lucian Boncu a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare pentru amenințare după ce s-a dus la Adrian Taloș la spital, internat după ce a fost înjunghiat pe stradă, și i-a dus un buchet de flori cu bandă neagră, iar în dosarul încăierării de la Iulius Mall a primit, în final, doar o amendă penală de 6.000 lei la Curtea de Apel Timișoara.

Lucian Boncu, despre artişti şi cocaină: „Smiley era spart. Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)”

Lucian Boncu și-a amintit despre audierile în dosarul în care a fost condamnat la închisoare cu suspendare, povestind că o bătrână care era în salon și care a declarat că „a fost un băiat mare, i-a dat un buchet de flori, dar nu am auzit să-l înjure” și despre „un bou, un cretin, care zice am ieșit di operație și am auzit ca prin vis că i-a zis o să-ți scot inima din piept!”. Liderul interlop a recunoscut că îl vizita pe Adrian Taloș, care era înjunghiat de persoane rămase și până acum necunoscute, dar că a fost o plăcere pe care nu și-o putea refuza, lăsând să se înțeleagă că operațiunea de pedepsire a adversarului a fost hotărâtă de el!

Lucian Boncu, alias „Spaima Timişoarei”, ELIBERAT DIN AREST. Interlopul era acuzat de FAPTE GRAVE

„Vrei să îți spun ceva? Știi când ție rana deschisă și bagă degetul unu? Tirbușon așa. Așa am simțit. Așa mare satisfacție că nu poți să-și imaginezi. Adică riscam orice, știi? Era prea mare satisfacția ca să nu pot să mă duc să râd. El a luat-o ca știi (…) să-l intimidez. (…) . I-am dat un buchet de flori în p…a mea, nu i-am dus vibratorul! În Germania sau în altă țară se judecă esența în sine, nu supoziția. Într-adevăr, i-am dus un buchet cu hârtie de mort, dar nu am scris nimic pe ea. Dacă duci coroane la mort, le faci dosar penal la ăia? (…) Era moale? Ți-ai fi dorit să mor? Da. Cum să nu îmi doresc asta? El a zis că-mi omoară copilul! I-am arătat niște pagini, dar nu le-a băgat în seamă. Ia de aici. Știam că nu au ce să-mi facă”, a spus Lucian Boncu. Acesta a susținut că nu își dorea ca Ciprian Dăscălescu să ajungă în pușcărie: „Vreau să rămână afară să ne batem. Nu poți să tragi cu pistolul în mine în 2015 și să te duci acasă să te culci!”.


loading...