Război total între Mititelu şi Gigi Becali. Patronul Stelei e acuzat că a fost folosit ca armă de DNA

Fostul patron al Craiovei, Adrian Mititelu, îl acuză pe Gigi Becali, după anunţul că a fost trimis în judecată de DNA.

26 iul. 2016, 06:30
Război total între Mititelu şi Gigi Becali. Patronul Stelei e acuzat că a fost folosit ca armă de DNA

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Adrian Mititelu susține că Gigi Becali a lucrat pentru DNA și că declarațiile patronului Stelei au stat la baza dosarului penal pentru evaziune fiscală deschis de procurori pe numele fostului patron al Universităţii Craiova.

Practic, fostul şef al grupării oltene spune că Becali l-a minţit când a spus că nu se va constitui parte civilă în dosarul declanşat după ce jucătorul Mihai Costea a fost vândut către Steaua, deşi drepturile asupra fotbalistului erau în acel moment sub sechestru.

Citeşte şi Adrian Mititelu, trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi înşelăciune de un milion de euro

În replică, Gigi Becali a declarat la România TV că nu el, ci clubul Steaua s-a înscris la masa credală şi nu va denunţa niciodată pe nimeni, nici măcar pe Mititelu. „Am fost chemat la DNA Craiova, m-au întrebat „dumneavoastră ştiaţi că Universitatea Craiova are datorie la ANAF? Am zis „doamna procuror, nu ştiam…”. Steaua trebuie să se constituie parte civilă. Eu am dat o declaraţie acolo că nu am ştiut că avea datorii la ANAF şi atâta tot. Eu să fac rău la cineva, să torn pe cineva, mai bine prefer să mor decât să fiu turnător„, a declarat Gigi Becali, la România TV.