Luptele de stradă de la Murgeni: tânăr spulberat de un Audi Q7 şi proiectat într-o maşină a Poliţiei VIDEO

Mai nou, clanurile de la Murgeni reconstituie scene din filmele cu Bud Spencer: de la bătăi cu furci şi topoare, membrii clanurilor au trecut la a-şi spulbera rivalii cu maşinile. Un tânăr a fost spulberat de un Audi Q7 și proiectat chiar într-o mașină de Poliție parcată.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 17:31
Luptele de stradă de la Murgeni: tânăr spulberat de un Audi Q7 şi proiectat într-o maşină a Poliţiei VIDEO

Chiar înainte ca tânărul să fie lovit de maşină, un echipaj de Poliție a trecut prin zonă, dar fără ai deranja pe agresori. Aceştia şi-au continuat nestingheriţi activitatea… aceea de a arunca cu pietre în orice maşină trecea pe stradă.

Bărbat lovit din plin cu un bolid! Toate aceste scene fac parte din conflictul deschis între familiile de romi din Murgeni. Sfidător este că, la câteva fracţiuni de secundă după ce trece autospeciala de poliţie, persoanele de pe margine aruncă efectiv cu bolovani şi alte obiecte în autoturismele care circulă pe drumul public”, au scris pe Facebook sindicaliştii Europol.

Citeşte şi INCREDIBIL! Clanurile din Murgeni s-au încăierat din nou, chiar sub nasul Poliţiei VIDEO

Pentru a justifica faptul că maşina de Poliţie nu a oprit pentru a aplana conflictul, Europol a menţionat că o patrulă de Poliţie nu poate face faţă unui conflict în care sunt implicate 50 de persoane.

Să ne spună cineva de ce pedepse este nevoie pentru ca aceste categorii de persoane să aibă frică de lege şi să înceapă să se adapteze regulilor sociale ale comunităţii. Si cum poate o patrulă de poliţie să controleze 50 de persoane implicate în conflict”, au mai scris sindicaliştii.

Cele două clanuri se războiesc în stradă de câteva luni, după ce mulți dintre membrii s-au întors din străinătate și apoi nu au mai putut pleca din cauza pandemiei de coronavirus. După câteva săptămâni în care luptele de stradă s-au oprit, cele două clanuri și-au dat întâlnire, din nou, pe străzile orașului. Au urmat lupte violente, pietre aruncate în mașini, bătăi cu bâte și chiar focuri de armă. Totul a culminat spulberarea acestui tânăr de o maşină condusă de cineva din clanul rival.

În Murgeni au avut loc frecvent astfel de scandaluri, din această cauză oraşul fiind declarat zonă specială de siguranţă publică.