Războiul divelor! Mihaela Rădulescu îi dă replica Iuliei Albu după ce stilista a umilit-o la TV: „Și domnului Felix îi plac parașutele, vouă nu?”

Iulia Albu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, la emisiunea "Poliția Modei" de la Antena 1, când a numit-o pe diva de la Monaco o "parașută". Partenera lui Felix i-a dat replica stilistei.

18 ian. 2022, 19:26
Războiul divelor! Mihaela Rădulescu îi dă replica Iuliei Albu după ce stilista a umilit-o la TV: „Și domnului Felix îi plac parașutele, vouă nu?”

Iulia Albu este gazda emisunii de fashion ”Poliția Modei” de la Antena Stars, unde critică ținutele diferitelor vedete din peisajul monden românesc.

Nu o să îți vină să crezi! Cum arăta, de fapt, Iulia Albu în copilărie: Eram tunsă băiețește și stăteam îmbrăcată sport – FOTO

Ultimii invitați din emisiune au fost prezentatorii de la „Noaptea Târziu”, alături de care Iulia Albu a comentat diverse aspeccte din showbiz, printre care și cele mai în vogă dive ale momentului.

Cuza a fost apostrofat de Iulia Albu, în maniera sarcastică ce o caracterizează. Stilista a aruncat băieților de la „Noaptea Târziu” o replică tăioasă în care a făcut aluzie la nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

”Dar și domnului Felix îi plac parașutele și vouă nu?”, a precizat Iulia Albu, în cadrul emisiunii „Poliția Modei”.

Emi a răspuns timid Iuliei Albu, ca și cum nu vrea să fie implicat în acest nou scandal dintre criticul de modă și Mihaela Rădulescu.

”Mai mult parapanta”, a fost răspunsul lui Emi oferit stilistei.

Mihaela Rădulescu nu a putut rămâne indiferentă la vorbele Iuliei Albu, așa că diva de la Monaco a publicat pe Instagram o fotografie cu bolidul de lux al lui Felix Baumgartner și a ”ținut” să menționeze că: ”El conduce acea frumusețe, eu merg ca una”.

Bat clopote de nuntă! Iulia Albu şi iubitul ei se pregătesc să facă pasul cel mare. „Este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele”

Iulia Albu a fost mereu destul de discretă cu viața ei personală. Totuși, designerul a povestit că își dorește să se mărite din nou, după divorțul de Mihai Albu.

Au trecut 9 ani de când Iulia și Mihai Albu și-au continuat viața pe drumuri separate. Acum, Iulia e pregătită să facă din nou pasul cel mare alături de Mike, iubitul ei.

Iulia Albu, apariţie inedită la iUmor. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a luat la „roast” pe Bendeac, Delia şi Cheloo

„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu”, a mărturisit Iulia Albu la Antena Stars.

Criticul de modă crede cu tărie că Mike este sufletul ei pereche şi că sta împreună toată viaţa. „Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul. Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie’,’, spunea Iulia Albu, cu mai mult timp în urmă.

Iulia Albu a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ea şi Mike. „A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike’, a povestit vedeta în podcastul lui Cătălin Măruță.

Nu a avut o părere prea bună despre el după prima întâlnire, după cum ea însăşi mărturiseşte. Nici măcar nu voia să-l mai vadă, însă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

„După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit’, a mai spus Iulia Albu.

 


loading...
Partenerii noștri