Războiul, în direct. Un ofiţer rus şi câţiva soldaţi care au furat o maşină au fost aruncaţi în aer dintr-o singură lovitură VIDEO

Soldații ucraineni au distrus un grup de ruşi care se deplasau cu o mașină furată, imaginile filmate de o dronă arătând exact momentul exploziei.

03 oct. 2022, 10:35
Războiul, în direct. Un ofiţer rus şi câţiva soldaţi care au furat o maşină au fost aruncaţi în aer dintr-o singură lovitură VIDEO

Voluntarii Forței a III-a, împreună cu luptătorii din Brigada 93, au distrus și vor continua să distrugă duşmanul, se arată în postarea de pe Telegram care însoţeşte filmarea. Conform ucrainenilor, maşina, un VAZ, fusese furată, iar în ea se afla un ofiţer şi câţiva soldaţi.

În weekend, în timpul ofensivei forțelor ucrainene din regiunea Harkov, cel puțin 10 soldaţi ruşi au fost de asemenea ucişi. „Trupele ruse fac eforturi disperate pentru a opri ofensiva ucraineană, dar rușii nu pot stabiliza frontul inamic din regiunea Harkov nici la trei săptămâni după înfrângerea de lângă Balaklia și capitularea localităţilor Izium, Balaklia și Kupiansk.

În acelaşi timp, Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a transmis luni că militarii săi au respins atacurile ruşilor în opt aşezări.

Citeşte şi Un oligarh rus dezvăluie planul de înlăturare a lui Putin din interior: „Oameni importanţi discută despre asta. În orice mod, va părăsi spaţiul public”

„Inamicul continuă să-și concentreze eforturile asupra încercărilor de a ocupa pe deplin regiunea Donețk și de a păstra teritoriile capturate. Inamicul bombardează pozițiile trupelor noastre de-a lungul liniei de contact, efectuând recunoașteri aeriene. Atacă infrastructura civilă și casele, încălcând dreptul internațional umanitar, legile și obiceiurile războiului. Rămâne amenințarea ca inamicul să lanseze lovituri aeriene și rachete pe întreg teritoriul Ucrainei. În ultima zi, ocupanții au lansat 11 rachete și 10 lovituri aeriene”, se arată în comunicatul statului major.

Citeşte şi Moarte eroică deasupra Mării Negre. Colonelul ucrainean care a condus „Fantomele Kievului” a fost ucis în misiune