Răzbunare de tip mafiot. Ioan Becali, implicat într-un eveniment şocant: „Eu eram în bar şi zburau gloanţele!”

Ioan Becali, 67 de ani, a dezvăluit un episod şocant din trecutul său, mai precis din vremea când locuia la Napoli, înainte de 1989.

21 sept. 2019, 13:23
Răzbunare de tip mafiot. Ioan Becali, implicat într-un eveniment şocant: „Eu eram în bar şi zburau gloanţele!”

Ioan Becali a dezvăluit la Digi Sport, printre altele, întâmplări cu mafioți petrecute pe vremea când locuia la Napoli.

Ioan Becali, amintiri din puşcărie: „Nu am vrut să fiu cu pedofili şi traficanţi, am ţinut să am cu mine evazionişti, la fel ca mine”

„Asta este viața! În viață trebuie să răzbești, să te naști din nou, să continui. Uită-te la mine, am făcut doi ani și 7 luni. Eu veneam de pe stradă, am prins clanurile, am prins Camorra, la Napoli. Am suferit și eu, dar eu veneam de pe stradă, am locuit la Napoli. Se împușcau benzile între ele. Ce legendă? Eu eram în bar și zburau gloanțele. Mor oameni nevinovați M-am ascuns pe sub bar, de frică. Mă refer la trecut. Nu m-a inspirat viața de acolo, dar mi-au plăcut astea. Eu, la Napoli eram într-o lume în care puteam să o iau într-o direcție. Adică, să te îmbraci ca lumea, să vorbească bine italiana, să te duci la un restaurant, să mănânci, să bei, să dai o șpagă ca lumea”, a spus Ioan Becali.

Ioan Becali, despre relaţia cu Gică Popescu după ÎNCHISOARE. „Ce să-mi reproşeze? Când împărţeam banii a fost bine?”

Fostul agent FIFA a povestit cum s-a inspirat din filmul „Scarface”, cu Al Pacino în rolul principal, când și-a construit casa din Pipera.

„Michelle Pfeiffer, frumoasă, blondă, când cobora ea din lift… Același arhitect de la Miami, un spaniol, mi-a făcut și mie casa”, a precizat Ioan Becali.