RĂZBUNARE în stil mafiot. Fiul unui poliţist, bătut crunt de romi VIDEO

Fiul unui poliţist de la Transporturi Navale, dintr-o comună din Dolj, a fost bătut crunt de mai mulţi romi. Tânărul spune că totul a fost o răzbunare după ce tatăl lui i-a reclamat pe agresori la poliţie pentru alt conflict. Victima a făcut primele declaraţii de pe patul de spital, informează România TV.

23 nov. 2016, 08:49
RĂZBUNARE în stil mafiot. Fiul unui poliţist, bătut crunt de romi VIDEO

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a ajuns desfigurat la spital. El a fost bătut cu sălbăticie de o bandă de romi într-un bar din localitate.

Victima este convinsă că scandalul a fost, de fapt, o răzbunare. Agresorii erau cercetaţi într-un alt dosar, după o plângere depusă chiar de către tatăl lui. De cealaltă parte, scandalagiii dau vina pe fiul poliţistului.

„Păi omul ăsta, băiatul ăsta a venit de la un alt bar unde a băut tot cu nişte băieţi de ăştia de-ai noştri, s-a închis acolo şi a venit aici peste ei. Unul dintre băieţii ăştia de e mai beţivan aşa i-a cerut o bere şi ăsta i-a vorbit urât, multe treburi urâte”, a spus un rom.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii si ordinii publice. Agresorii sunt însă cercetaţi în stare de libertate.

Citeşte şi Poliţist agresat de un bărbat care bătuse tot ce mişcă într-un bloc din Turda. Ambulanţierii au fugit de frică FOTO