Răzbunare în stradă: Un gardian, atacat cu spray lacrimogen de un fost deţinut VIDEO

Scene violente în plină stradă la Oradea, un gardian al Penitenciarului a fost atacat cu spray lacrimogen de un fost deținut, care l-a recunoscut și a vrut să se răzbune pe el. Iată imagini filmate de martori

RomaniaTV.net
14 mart. 2019, 21:22
Răzbunare în stradă: Un gardian, atacat cu spray lacrimogen de un fost deţinut VIDEO

Un agent şef principal de la Penitenciarul Oradea a fost agresat, marţi, în plină stradă de un fost deţinut care l-a recunoscut în centrul oraşului. Agresorul, un orădean în vârstă de 31 de ani, care ajunsese în Penitenciar pentru tâlhărie, i-a pulverizat gardianului în ochi spray lacrimogen, după care a fugit.

„Agentul şef era în timpul liber, deci îmbrăcat în civil. După întâmplare, colegul nostru a văzut o maşină a Penitenciarului Oradea care executase o misiune şi l-a sunat pe şeful de escortă, care a pornit împreună cu un alt coleg în urmărirea agresorului. L-au ajuns undeva lângă Podul Intelectualilor. După ce l-au capturat, au apelat 112 şi ulterior l-au predat poliţiştilor”, a explicat pentru BIHOREANUL Adina Bîrda, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea.

Agentul a depus o plângere în urma agresiunii suferite. „Poliţiştii orădeni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Iată momentul capturării agresorului, surprins de Raul Sânza: