Răzbunare mafiotă după bătaia de la hotel, din Buzău. Unul dintre agresorii de duminică se zbate acum între viaţă şi moarte

Răzbunare între clanurile din Buzău. Ieri seară un cuplu de tineri a fost atacat de către interlopi mascaţi chiar în camera de hotel. Acum, tânărul bătut, s-a răzbunat pe rivali. A bătut un bărbat până l-a lăsat inconştient, iar acesta a ajuns la spital. Medicii îi dau şanse puţine de supravieţuire.

20 mai 2019, 14:35
Răzbunare mafiotă după bătaia de la hotel, din Buzău. Unul dintre agresorii de duminică se zbate acum între viaţă şi moarte

Un tânăr de 24 de ani din Buzău, despre care martorii spun că ar fi Gilbert Pasăre, membru al clanului Pasăre, a vrut să se răzbune după ce el şi iubita lui au fost bătuţi într-o cameră de hotel de un grup de persoane mascate. Bărbatul a intrat peste unul dintre agresori într-un bar şi l-a snopit în bătaie. Totul s-a întâmplat chiar sub ochii angajaţilor şi clienţilor din local.

După ce tânărul l-a lovit cu pumnii şi picioarele, victima a căzut inconştientă la pământ. La faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a trensportat la spital. Omul este ăn stare critică, iar medicii îi dau puţine şanse de supravieţuire.

Se pare că victima este „Tomiță”, bărbatul în vârstă de 38 de ani, care l-a agresat, duminică-noapte, pe tânărul de 24 de ani, într-o cameră de hotel din Mărăcineni.

Rudele tânărului bătut în hotel susțin că agresorii ar fi membri ai unui clan interlop şi că sunt cunoscuţi de poliţie pentru scandalurile comise chiar în plină stradă.