Răzbunare penibilă: Un american a aruncat chiloţii soţiei lui pe autostradă

Bărbatul era supărat-foc pe soţia lui, pentru că ea îl părăsise. A vrut atunci să îi dea o lecţie dură. El a dat buzna în locuinţa ei, i-a luat câteva obiecte de lenjerie intimă şi a plecat. Pe autostradă, a început să arunce din maşină chiloţi şi alte obiecte din lenjeria intimă a femeii.

RomaniaTV.net
01 sept. 2012, 09:45
Răzbunare penibilă: Un american a aruncat chiloţii soţiei lui pe autostradă

Bărbatul se numeşte James Klutch şi are 54 de ani. Soţia lui a depus o plângere la poliţie pentru violenţă domestică şi a cerut protecţie din partea autorităţilor.

Klutch a primit astfel un ordin de restricţie, care îi interzicea să se mai apropie de victima sa. Enervat la culme, el a ignorat ordinul şi s-a dus direct la reşedinţa femeii.

„Femeia s-a întors acasă şi l-a găsit pe soţul ei înăuntru. A avut loc o altercaţie. Bărbatul i-a dat soţiei un pumn, iar femeii i s-a tăiat respiraţia”, a relatat Jonathan Miles, un poliţist din Pittsburg, unde a avut loc incidentul.

James Klutch a plecat de acolo cu lenjeria intimă a soţiei, împrăştiind-o pe austostradă. „Azi dimineaţă era lenjerie intimă peste tot”,a  povestit o femeie care a văzut lenjeria împrăştiată pe drum. 

„Am crezut iniţial că poate a fost un accident, poate cineva şi-a pierdut hainele după ce a ieşit de la spălătorie”, a relatat un bărbat care trecea cu mşina pe-acolo.

După câteva ore, agresorul a vrut să intre din nou în casa soţiei lui, dar de această dată îl aştepta poliţia care l-a arestat. El a fost acuzat de agresiune şi de hărţuire.

În timpul inetrogatoriilor, bărbatul a spus că a aruncat lenjeria femeii pe stradă, ca să o umilească.