Răzbunare sângeroasă în Iaşi. Un criminal a fost UCIS de familia victimei după eliberarea din închisoare

Doi fraţi eliberaţi din închisoare de puţin timp au fost atacaţi de rudele victimei lor. Unul dintre fraţi a fost ucis în bătaie. Agresorii nu au dat voie medicilor chemaţi la scandal să-i acorde primul ajutor victimei.

RomaniaTV.net
03 apr. 2017, 13:59
Răzbunare sângeroasă în Iaşi. Un criminal a fost UCIS de familia victimei după eliberarea din închisoare

O veritabilă „vendetta” a avut loc în Podu Iloaiei. Doi veri, proaspăt eliberați din pușcărie, unde au executat o pedeapsă pentru omor, au vrut să se răzbun pe familia denunțătorilor.

Cei doi foști pușcăriași, de etnie rromă, i-au căutat pe denunțători și, la casa acestora, s-a lăsat cu o bătaie ca în filmele de acțiune, fiind implicate peste 10 persoane, scrie ziaruldeiasi.ro.

O persoană, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a fost călcată cu mașina și înjunghiată. Un echipaj SMURD, care trecea prin zonă, nu a fost lăsat să își continue traseul. Ca atare, la fața locului a fost chemată și Poliția.

Trupul neinsufletit al bărbatului ucis a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Agresorii au fost retinuti si prezentati astazi la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi pentru audieri.